• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Dünyanın en hafif ayak koruyucusu

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
Tiger Grip Ayak Koruyucu

securedownload.jpg

Ziyaretçiler ve kısa süreli kullanımlar için özel olarak dizayn edilmiş, çelikten % 50 daha hafif ve çelik kadar üstün koruma sunan ALÜMİNYUM/TİTANYUM alaşımlı burun koruyucuya sahip bir üründür. CE EN 12568 uyarınca 200 Joule basınca ve max 1.500 daN yüke karşı dayanıklıdır.
 
Her şey iyi güzel de nerede satılır ve nasıl alınır fiyatları nedir? Adamlar günlük kullanımda bunu kullanıyor iseler genel kullanımda ne kullanıyorlar kim bilir. Bizdeyse lüzumsuz istihdam gözüken İsg profesyonelleri bunların alımında ne kadar etkili olabilirler şüphe ve de kuşku dolu bir yoldayız Allah yardımcımız olsun kazasız günler dilerim.
 
Servet Bey ayak koruyucu, ziyaretçiler ve kısa süreli kullanım için üretilmiş bir ürün çalışanlar için tasarlanmış bir ürün değil.Ayak ile ilgili kazaların çoğu gezi ve ziyaret esnasında meydan gelmektedir.Çalışanlar için benim bildiğim ucunda çelik olan ayakkabılar kullanılmakta.Tedarik ve fiyat konusunda reklam olmasın diye firma ismi özellikle yazmadım ürün ve ismi belli gerisi burdaki herkes halledebilir diye düşünüyorum.Kazasız günler dilerim.
 
Bu koruyucu sadece ziyaretçiler için kullanılmalıdır. Aktif çalışan herkese uygun ayakkabı sağlanmalıdır.
 
Merhabalar,

Öncelikle ürünümüze gösterdiği alaka ve burada ürünümüz ile ilgili bilgileri sizlerle paylaştığı için Ali Osman Bey' e çok teşekkür ederim.
Rotam İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak kişisel koruyucu ekipmanlar ve çevre koruma ürünlerinin satışını yapmaktayız.
Bu ürün de firmamız tarafından satılmakta olup Ali Osman Bey' in yayınlamış olduğu bilgiler firmamız tarafından müşterilerimize yapılmış olan ürün duyurusuna aittir.
Kendisinin de belirttiği gibi ürün, sadece kısa süreli kullanımlar için tasarlanmıştır. Özellikle ziyaretçiler ve anlık işler için uygundur.
Ürünümüz Termoplastik Poliüretan malzemeden üretilmiştir. Piyasadaki diğer ayak koruyucu ürünlerin burun koruması çeliktir, fakat bizim ürünümüz kompozit olup çelik kadar mukavemetli ve çelikten %50 daha hafiftir. Bu da kullanıcıya konfor ve rahat hareket imkanı sunar.
Ürün Fransa' dan ithaldir ve tüm belgeleri mevcuttur.
Firmamıza 0 216 577 21 11 numaralı telefondan ulaşabilir ve diğer tüm ürünlerimizi
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresli web sitemizden inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi günler.
 
Üst