• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Dupoll Enerji Entegre Atık Yönetimi San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firma adresi
Karadenizliler Mah.Fakülte Cad.No:165 Başiskele/Kocaeli
Firma telefonu
05423559887
Mail adresi
serkan@dupoll.com
Web Adresi
http://www.dupoll.com/
Faaliyet bölgesi
  1. Tüm Türkiye
Faaliyet Alanları
FAALİYETLERİMİZ

Tehlikeli/Tehlikesiz Atık Ara Depolama
Ara Depolama.

Atıkların geri kazanım veya nihai bertaraf tesislerine ulaştırılmadan önce atık miktarının yeterli kapasiteye ulaşıncaya kadar güvenli bir şekilde depolanması demektir.
Tehlikeli/ Tehlikesiz atık taşıma lisansına sahip araçlarımız ile tesisimizde atık kabul kriterleri doğrultusunda değerlendirilen atıklar, geri kazanım/bertaraf tesislerine çıkışları yapılana kadar uygun depolama alanlarına alınır.

Atıktan Türetilmiş Yakıt Hazırlama
ATY

Enerji kullanımı yoğun olan (genellikle kömür) kullanan sektörlerde tercih edilebilen bir alternatif yakıttır.
Fakat yaygın kullanım alanı hem Dünya'da hem de ülkemizde Çimento Fabrikalarında alternatif yakıt olarak kullanılmasıdır.
Çevre İzin ve Lisans Belgelerimiz kapsamında tesisimize kabul ettiğimiz tehlikeli / tehlikesiz atıklar 50 mm ve daha küçük parçalar haline getirilir, çimento fabrikalarının belirlemiş olduğu kabul kriterleri doğrultusunda hazırlanmış olan ek yakıt, sevkiyata hazır halde depolanır.


Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden aldığımız ‘’Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma Belgesi ‘’ ile tesisimize alınan atıklar, ayrı ayrı depolanarak geri kazanım tesislerine gönderilmektedir.

Atık Akümülatör Geçici Depolama
Kimyasal enerjisine çeviren ve elektrik enerjisine çeviren ve elektrik enerjisini kimyasal enerjiye çevirecek depo eden araçlara akümülatör denir. Ömrünü tamamlamış akümülatörler Akü Geri kazanım Tesislerine gönderilmek üzere tesisimizde geçici depolanır. Atık miktarı yeterli kapasiteye ulaşınca geri dönüşüm tesisine sevki gerçekleştirilir.


ÖTL Geçici Depolama
Ömrünü Tamamlamış Lastik; diş derinliği 1.6 mm'nin altına düşmüş, fiziksel özellikleri ve güvenilirliğinin yok olması nedeniyle kullanılamayacak duruma gelmiş lastiklerdir. Bu lastiklere kısaca ÖTL denir. Toplanan lastikler malzeme geri kazanım veya enerji geri dönüşüm tesislerine gönderilerek çevre ve ülke ekonomisine geri kazanılması sağlanır.

İMHA
Ürünler için, güvenli bir yönetim sistemi ile %100 imha garantisi verilmektedir.
Ürünler gerek mekanik kırıcı ve kesiciler yardımıyla, gerekse de uzman personeller tarafından manuel olarak tekrar kullanılamayacak duruma getirilmektedir. İşlem imha tutanağı, kamera ve fotoğraf kayıtlarıyla desteklenmektedir.
Son kullanma tarihi geçmiş gıda maddeleri, defolu veya iade alınan tekstil ürünleri, kozmetik ürünleri-hammaddeleri, arşiv imhası vb. yapılmaktadır
Dupoll Enerji Entegre Atık Yönetimi San. Tic. Ltd. Şti. Ülkemizin atık yönetimi sektöründe doğru, hızlı, sürdürülebilir ve güvenilir bir hizmet sunmak amacıyla 2017 yılında Kocaeli’nde faaliyete başlamıştır.

Atıktan türetilmiş yakıt, ara depolama, lojistik, geri dönüşüm ve saha yönetimi konusunda faaliyet gösteren firmamız ek yakıt hazırlayarak ekonomiye artı değer katmak, ayrıştırılan atıkların geri dönüşümünü sağlamak amacıyla atık üreticilerine hızlı, pratik ve ekonomik çözümler sunan tecrübeli bir ekiple hizmet vermektedir.
 
Hahaha dur şimdi ortalık karışık zaten:)
 
Benim niye yolum düşsün ya senin düşsün :D
 
Hayırlı olsun abi çok oldu gireli tabi ama yine hayırlı olsun diyelim :D
 
Hayırlı olsun Serkancım. İnşallah sizlerle çalışma fırsatımız olur :)
 
Üst