• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Duvar kağidi üreti̇m prosesi̇ hk.

sibell.albyrk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Mart 2020
Şehir
Aksaray
Firma
hızır
Arkadaşlar merhaba,
Çevre danışmanlığını yapacağımız bir firma için çed muafiyet başvurusu yapacağız fakat firmanın bu konuda sadece fikri var ama herhangi bir bilgisi yok😅 fakat firma olarak daha önce böyle bir çalışmamız olmadığı için yaptığımız araştırmalar sonucu da pek bir şey elde edemedik. konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba,

Soru prosesin detayı mı yoksa ÇED kapsam dışının nasıl alınacağı mı? Proses detayı ise, benim aklıma klasik bir kağıt baskı (defter - kitap üretimi vb.) faaliyeti ile benzer özellikler geldi. Bu yolla aramayı deneyebilirsiniz.
 
sibell.albyrkPeki Kapsam Dışı olduğuna emin misiniz? 2022 yılında yenilenen ÇED yönetmeliğinin EK-1 ve EK-2'sinde tanımlanmış olabilir.
Örneğin:
12-Orman Ürünleri ve Selüloz Tesisleri;
a) Her çeşit kâğıt üretim tesisleri (Atık kâğıt dâhil),

Buradan yola çıkarak kapsama dahil edilme durumu olabilir diye düşünüyorum.
 
Üst