• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-Çevre İzinleri Destek Hattı Hk. (Danışmanlık Firmaları, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Görevlisi)

Sedat Azizoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Mayıs 2012
Firma
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Arkadaşlar E-Çevre izinleri ile ilgili tüm sorunlarınız için yeni iletişim bilgileri;

  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı E-Çevre İzinleri Destek Hattı Tel: 0312.586.35.81

Not: Daha önce destek verdiğimiz "izinlisans2@ormansu.gov.tr" ve "izinlisans2@cob.gov.tr" adresleri artık kullanılmamaktadır.
 
Merhaba Sedat Bey,

Telefonla size ulaşmaya çalıştım fakat ya meşgul çalıyor ya da açan olmuyor. Mail de gönderdim cevap alamadım. Kısaca hatırlatmam gerekirse soyismi değişikliği sebebiyle sistemden (
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) belge yenilemeye girdim kimliğimi yükledim ve 270 TL ödeme yapmam gerektiği sistem üzerinden ifade edildi. Ben de konu ile ilgili olarak tarafınıza dönmüştüm. Cevap alamadığım mailim aynen aşağıdaki gibidir. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

"En son yaptığımız telefon görüşmesinde bana verdiğiniz telefon numarası (03122076482) Orman ve Su’ ya bağlıymış. Beni Çevre Yönetim Müdürlüğüne yönlendirdiler daha sonra sırasıyla 03124101924, 03124101919 ve 03124101938 nolu telefonlara yönlendirildim. Sorun ile ilgili çözüm aranması gerekirken yaklaşık 2 haftadır telefonla yetkili birine ulaşmaya çalışıyorum. En son 03124101924 nolu telefonla Halil İbrahim Bey’ e tekrar dönmek zorunda kaldım ve Halil İbrahim Bey sizinle görüşmem gerektiğini ifade etti. "
 
@NAP

Yukarıda belirtilen bilgiler ile tüm Türkiye ulaşıyor evet tek telefondan destek verildiği için arada meşgul çalması normal bir durum, mailden de ulaşabilirsiniz, Sorununuz nedir acaba söyleyin yardımcı olalım.
 
Eğer tc kimlik no ve bağlı soyadı değişikliği ile Çevre Görevlisi belgeniz için (evlilik nedeni hariç) dekont isteniyor.
 
Aynı numaradan Can Bey ile de görüşebiliyoruz değil mi? Tabiki sizinle görüştüğüme eminim keza ilk mailime dönmüştünüz.

09.07.2012 tarihinde size gönderdiğim maile "beni 0312.586.35.81 nolu numaradan arayabilir misiniz?" demiştiniz. Aradığımda da yukarıda ifade ettiğim numaraya yönlendirmiştiniz o numarada başka numaraya derken epey bi zaman kaybıyla birlikte sonuçsuz kaldım.

Ben hala denemeye devam ediyorum, yoğun olduğunuzun da farkındayım ancak bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

Sakın beni yanlış anlamayın ilgilenilmiyor durumu yaratmak istemiyorum sonuçta size ulaştım fakat yukarıda belirttiğim numaralarla konuştuğumda aldığım cevapları duysanız eminim bana hak verirdiniz.
"Size bu numarayı kim verdi?"
" Biz ilgilenmiyoruz."
"Haftaya arayın ilgili arkadaş gelecek."
Haftayı bekliyorum, "Yanlış bilgilendirmişler ben ilgilenmiyorum".
"Bakanlıkta değişiklikler oldu herşey karıştı"
 
@Sedat Azizoğlu

Evlilik sebebiyle soyismimin yanına eşimin soyismi eklendi. Sistem üzerinden de evlilik sebebi ile soyismi değişikliği sekmesini işaretledim. Sistem eski belgemi sildi yeni belgem için de 270 tl yatırmam gerektiğini ifade etti. Daha ilginci de iptal edilen belge üzerine tıkladığımda eski soyismimle yeni tarihli belge görünüyor. Daha detay açıklamalarımı 09.07.2012 tarihli 14:26' da gönderdiğim mailde görebilirsiniz. Hatt kullanıcı adım ve şifrem de orada mevcuttur.
 
@Nap

Herhangi bir sorun görülmüyor, konu hakkında bilgi almak için 0312.586.35.81 nolu telefondan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
 
Merhaba Sedat Bey, size bir sorum olacaktı yeni yayınlanan aylık değerlendirme tutanakları iç tetkik formlarının çevre ve şehircilik bakanlığı izin lisans sistemine yüklenmesi gibi bir durum ortaya atılmıştı böyle bir durum varmı eğer varsa bu formların yüklenmesi nereden nasıl yapılacak..
 
(
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
) sitesine giriş yaptığımda aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Konu hakkında yardım edebilir misiniz?

There was no endpoint listening at
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action. See InnerException, if present, for more details.
 
Üst