• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk. (Yeni)

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Eski konumuzu hala Sedat Bey'in görevde olduğunu zannedenlerin sorularıyla zor durumda bıraktığımızı düşünerek kilitlemiş bulunmaktayız. Sorunlarımız ile ilgili burada şu anlık (!) kendi kendimize yardım masası oluşturduk. Umarım birbirimize yardımımız dokunur.

Önemli bir ayrıntı da; Sedat Bey yerine bakanlıkta Cihan Bey'in ilgileneceğini diğer konuda belirtmişti. Cihan Bey'e şu anlık (!) 0.312.410.19.19 'dan ulaşabilirsiniz. Tabi telefonu düşürebilirseniz.

Birbirimize yardımcı olmamız dileğiyle, herkese iyi akşamlar..
 
Bugün yüklesek yükleme tarihi bugün gözükecek, bakanlığın yada il çevrenin hangi gün inceleyeceği çok önemli değil, gfb bitiş tarihinden önce yüklenmiş mi ona bakarlar, bu hata öncedende oldu ama gün içinde düzeltiliyordu, şimdi 2 gündür sisteme giriş yapamıyoruz. ne zaman bu problemle karşılaşıcağımız belli değil.
 
izinlisans sisteminde lisans yenileme kısmına girip süre bitimini seçtim başvurunuzu başlatıyor musunuz diye bir soru geldi kabul ettim ancak bir şey yüklemedim şu an başvurum il müdürlüğünde aktif görünüyor mudur ? Çünkü eksik evraklarım var haftaya tamamlanacak
 
Bugün sisteme giriliyor ancak ek belge kısmına girince hata veriyor. İzin dekont yükleyeceğiz yükleyemiyoruz. Mail attım cevap yok. Arıyoruz açan yok. Yakın zamanda düzelir inşallah...
 
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama cevre görevlisi belgesi islemleri icin 1-2 gündür izinlisans a giremiyorum
Başvuruyu tıkladığımda hata formu cikiyor. Bakanlığı aradim sorun var dediler
 
@deucevre

Sabah 10:00'da EKSİKLİK bölümüne dosya yükledim. Ek Belge İsteği kısmı açılmamakta.
 
Arkadaşlar çevre görevlisi ataması yaparken vekil ata bölümünde noter onaylı bir vekaletname yapılmışsa firma yetkilisi olarak kendini sisteme ekleyebiliyor. Vekaletname alınmamış ise bu bölümde çevre görevlisi seçildikten sonra herhangi bir vekaletname vs yüklenmeden ileri basılarak devam edilecek değil mi?
 
@Mahmut Cimşit

@Mahmut Cimşit

Hayır yok Mahmut Bey. Sizin başvurunuz iade mi edildi? İade edildi ise il müdürlüğünün gerekçesi nedir?
 
@Mahmut Cimşit
nadiren de olsa boyle durumlar olabiliyor.
burda genelde iki durum oluyor; ilki sizin basvuruyla ilgilenen memur onayliyor basvurunuzu dekont istegi gonderip izne cikiyor, daha sonra bunu onaylamak icin inceleyen sube müdürü bi eksiklik bulursa reddebilir veya basvuruyu onaylayan memur izne cikiyor ve baska birisi devraliyor o devralan kisi bir eksiklik bulup reddediyor. olaylar olaylar.
basvuru ile ilgilenen memurla veya ilgili sube müdürü ile iletisime gecip detayli bilgi alabilirsiniz.
 
Merhaba, çevre izin ve lisans belgeesi olan firma kapatma kararı aldı. Belgeyi iptal etmek için ve firmayı kapatmak için sistemden mi ilerlemem gerekir yoksa il çevreyi arayıp bilgi mi almalıyım :rolleyes: Teşekkürler...
 
Merhaba arkadaşlar ATIKLARIN KARAYOLUNDA TAŞINMASINA İLİŞKİN TEBLİĞde "Olabilecek kazalara karşı ilk müdahale ve ilk yardımda kullanılacak malzemeler listesi ve acil müdahale planı") acil müdahale planı örneği var olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? En son 2013 var sayfada da..
 
Üst