• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk. (Yeni)

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Eski konumuzu hala Sedat Bey'in görevde olduğunu zannedenlerin sorularıyla zor durumda bıraktığımızı düşünerek kilitlemiş bulunmaktayız. Sorunlarımız ile ilgili burada şu anlık (!) kendi kendimize yardım masası oluşturduk. Umarım birbirimize yardımımız dokunur.

Önemli bir ayrıntı da; Sedat Bey yerine bakanlıkta Cihan Bey'in ilgileneceğini diğer konuda belirtmişti. Cihan Bey'e şu anlık (!) 0.312.410.19.19 'dan ulaşabilirsiniz. Tabi telefonu düşürebilirseniz.

Birbirimize yardımcı olmamız dileğiyle, herkese iyi akşamlar..
 
Cihan Bey’e ulaşamıyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.

Sorunum şu ki; aynı vergi numarasına sahip 3 ayrı tesisi çevre izinleri portalına kaydetmek istiyoruz. Ancak bizden önceki danışmanlık firması çevre bilgi sisteminden her tesis için ayrı ayrı kullanıcı adı ve parola almışlar ve 3 tesis içinde bir tesisin adresini ve iletişim bilgilerini girmişler. İzin portalına kayıt için vergi numarasını yazdığımızda tek bir tesis gözüküyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
 
Arkadaşlar;
Danışmanlık firmamızda çalışan bir arkadaşın üzerinde bulunan tesisleri diğer arkadaşın üzerine aldık ve yeni arkadaş üzerinden bazı firmaların GFB başburularını yaptık. Tesisler ile ilgili belgeleri yükleyip son aşamaya geldik. Ancak taahütname kısmına geldiğinde ilerle ve kaydet botunu bulunmadığından ilerleme yapamadık ve taahhütnameye ulaşamadık. Bunun yanı sıra GFb başvuru formunu göster dediğimizde sistem de hala eski arakadaşın adı geçiyor. Fakat tesis danışmanı ise yeni arkadaş gözüküyor. bu ne iş anlamadım yardımlarınızı bekliyor iyi çalışmalar diliyorum.
 
@sümeyra
Olması gereken de her tesis içinde ayrı kullanıcı alınması, danışmanlık firması olarak sisteme giriş yapın, tesis işlemleri, ,işletme protokol işlemleri, yalnızca vergi nosunu yazın ve ara butonunu tıklayın, gelen firma kaydıdır, firma ile protokol yapıp ekledikten sonra danışmanlığını yapacağınız tesis yada tesisleri, yine işletme protokol sayfasında ilgili tesisin yanında bulunan "Tesis İşlemleri" butonunu tıklayarak açılan sayfada seçimini yaparak protokol dosyası ile eklemelisiniz, ondan sonra danışman ata dan çevre görevlisine yetki atayın ve işleminizi bitirin.
 
@idriskaval
9.aşamada yüklemediğiniz eksik belge varsa bu hatayı alırsınız, ilerle yada kaydet butonları görülmez ve taahhütnameye geçemezsiniz. Firma ile protokol yapmışsanız ve arkadaşınızı danışman atadan eklemişseniz tamamdır, orada görülmesinin sebebi danışman atadan çevre görevlisini çıkarmadan protokolü iptal ettiğinizdendir. Bu da herhangi bir sorun teşkil etmez yalnızca ön yüz ekranında görülür.
 
@CMNet Okuru
Evet arkadaşım web uygulamalarında elektronik imzanın rahat kullanılabilmesi için 10 mb altı şart diyebilirim. Boyut küçülten Apago PDF Shrink programını tavsiye ederim.
 
Sedat Bey selamlar,GFB başvurusunda bulunuyoruz ama 6.adımı geçemiyoruz,sizi arardık beraber 6.adımı geçiyorduk,yardım masası olmadan biz nasıl geçicez?
 
@adnanyildizz
6.AŞAMA alanları boş geçmeyin, örneğin ada yoksa "0" sıfır girin, harita koordinat bilgilerinin girişini yaptıktan sonra kaydedin, eğer eksik yada hatalı veri girişiniz olursa bir sonraki adıma geçmeden hata ekranı alırsınız.
 
@Sedat Azizoğlu
Sedat Bey merhaba,
Danışmanlık yaptığımız bir firmamızın çevre izni için talep edilen ek belgeleri sisteme yükledim. Ancak tekrar kontrol için kendi baktığımda sistemde yüklenmiş herhangi bir belge olmadığını gördüm. Konuyu İl Çevre Müdürlüğü' nden dosya memuru ile görüştüm. Kendisinin sisteminden kontrol ettik. Dosyalar onda yüklü görünüyor ancak bu seferde dosya memurunun değerlendirmesi neticesi kullanacağı kabul ve red seçenekleri yok. İl Çevre Müdürlüğü' nden sorunu çözemedik. dosya memuru da sizinle irtibat kurmamızı istedi. Bakanlıktaki sistem değişikliğinden dolayı da kimseden yardım alamadım. bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Üst