• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sedat Azizoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Mayıs 2012
Firma
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.
 
sisteme giriş yapamıyorum kullanıcı adı ve şifremi kabul etmiyor. şifremi unuttum diyorum gerekli bilgileri giriyorum yine hata veriyor bunun sebebi nedir ve bir sorum daha olacak.
çevre danışmanlık yeterlilik belgesi almış firmalar listesine nereden ulaşacağız bulamıyorum
 
Arkadaşlar 6.adımda koordinat ve harita alanında yaşanılan sorun ÇŞB devrinden kaynaklı olup çözülecektir. Bilgi işlemden arkadaşlarımız çalışmalara devam ediyor, yakın zamanda çözülecektir.
 
Merhabalar,

GFB başvurumun değerlendirme süresi 20 temmuz da 3 ayı dolduracak. GFB nin eksik belgesi yok inceleyen personelle konuştum onay verilecek. ama elektronik imzadan kaynaklı problem olduğu için imzalanamadığı söyleniyor. bi problemin bu kadar uzun sürmesi mümkünmüdür. normalde 30 gün içinde sonuçlanması gereken bir başvuru. müşterilere karşı da zor durumda kalıyoruz. konuyla ilgili değerlendirirseniz sevinirim.
 
@denizlibo
Elektronik imzadan kaynaklı sistemsel bir sorun yok, yetkilinin bilgisayarından kaynaklı problem olabilir, bu tarz durumlarda yetkilinin bizimle irtibata geçmesi daha doğru olur.
 
GFB başvurusunda 6.adımda sorun yaşayan arkadaşlar, 6.adım Belge Başvurusu alanında harita koordinat bilgisi girişlerini tekrar deneyebilirler mi, sorun çözülmüş olması lazım...
 
@Sedat Azizoğlu

Maalesef Sedat Bey, sorun devam ediyor.
" Tesis noktaları kayıt işlemi sırasında hata oluştu." diyor cumadan beri...
 
evett lütfen bu konuda yardım edin koordinat kaydı yapamıyorum koordinatı hatta haritadan seçiyorum tesisi kaydete basınca kaydederken hata oldu diyorr lütfwennn yardım edin imdatttt.......... bakanlıkdaki yardım masasınada kimse bakmıyorrrrrrr
 
@dutoprak
Oraya da buraya da destek olmaya çalışıyorum telefonlar sürekli meşgul çünkü sürekli görüşme yapıyorum, tek telefon desteği olduğu için kusura bakmayın arkadaşlar...
 
Sedat Bey, GFB başvuru sürecinin mobil imzadan ötürü değerlendirmesinin uzadığı, Şube Müdürünün mobil imza tanımlanmasının henüz yapılmadığı için bu şekilde olduğu söyleniyor. yaklaşık 3 aydır beklediğimizi size yazmıştım. bu şekildeki mazeret cok gecerli gibi gelmedi bana, durumun aslı nedır siz biliyor musunuz?
 
Sedat Bey; 12 Mayıs 2012 Çevre görevlisi sınavından başarılı olduk fakat Belge başvurusu yapamıyoruz. Belge başvuru kısmında Sınavdan başarılı olmanız gerekiyor diyor evet dediğimizde Belge adı seçmek için girdiğimizde belge adı yok bu konuda bir bilginiz var mı? yardımcı olursanız sevinirim. İlgili numarayı arıyorum ya Sürekli meşgul veye açan yok.Belge Başvuru ekranı-1.pngBelge başvuru ekranı-2.png
 
@Carpici
Ekran görüntüsünü kaplattınız koca siteye :) gerek yoktu sorununuzu anladım, E-izin portalına giriş yapın, kimlik ve eğitim bilgilerini kontrol edin ve doğruluğunundan emin olun, başvuru/takip>>>sınav başvurusu>>>nu tıklayın, açılan sayfada lütfen seçiniz alanında "Mayıs 2012" sınavını seçin ve başvur butonunu tıklayın, beklemede görülüyorsa tamamdır şimdi ise ÇŞB yetkilisinin sınav sonuç bilgilerinizi sisteme girmesi için bekleyin arada portalınızı kontrol edin, sınav sonuç bilgilerinizin portal üzerinden görülmesinden sonra Başvuru/Takip>>>Belge Başvurusunun tıklayın, 270 TL. lik dekont ve vesikalık resiminizi elektronik imzanız ile sisteme ekleyin, lütfen seçiniz alanında "Çevre Görevlisi Belgesi" ni seçin ve başvur butonunu tıklayın, yine ÇŞB yetkilileri tarafından başvurunuz incelenecek ve Çevre Görevlisi belgenizi yine aynı sayfadan alabileceksiniz..
 
@Sedat Azizoğlu
Öncelikle ekran için özür dilerim küçük resimde net görünmez diye büyük gönderdim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Saygılarımla.
 
GFB başvurusu sırasında tesis noktasını kaydedemiyorum uzunca bir süredir..Sorun ne zaman giderilir acaba? ya da tesis noktası kaydetmeden başvuru yapsam olur mu :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst