• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sedat Azizoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Mayıs 2012
Firma
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.
 
Sedat Bey merhaba,
e-imzadan kaynaklanan bir problem yaşıyorum da yardımcı olursanız sevinirim. e-imza test bölümüne girdiğimde imzala butonuna basıldığında ya belge imzalanmıyor ya da imzalandı diyelim kaydet dediğimde dosyalar kaydedilirken bekleyiniz diyor.3 4 saat beklediğimiz halde herhangi bir değişiklik olmuyor
teşekkür ederim..
 
@oseflek
1. yol: belge görüntüle......>java sayfası açılır.....>Göster......> Belge görüntülenir
2. yol:belge görüntüle......>java sayfası açılır.....>Kopyala......> Bilgisayarınıza kayedilir ve belgeyi görüntüleyebilirsinz.
3. yol:belge görüntüle......>java sayfası açılır.....>İmzasız dosyayı al......> Bilgisayarınıza kayedilir ve belgeyi görüntüleyebilirsinz
 
sisteme belge yüklerken mobil imzala dediğimde telefondan imzalıyorum fakat belgeyi yüklemiyor tekrar mobil imza sayfasının başına dönüyor acil yardım ...
 
@muratcglyn aynı sıkıntıyı bnde yasadım mobıl ımzanda bı sıkıntı oluomus sedat bey ole soledı. gercektende aradım turkcelı bı sorun yok dedıler ama onları aradıktan sonra tekrar sısteme gırdım oldu. mobıl ımzanın aktıf olup olmadıgını teyıt ettır turkcele yada aveya
 
@Yasemin Aslantürk
Yada bilgisayarınızda yüklü adobe acrobat reader varsa tamamen kaldırıp,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sayfasından adobeyi yeniden yükleyerek göster butonunu aktif hale getirip sistemdeki dosyaları görebilir ve kaydedebiliriz.
 
@Sedat Azizoğlu
Sedat Bey teşekkürler verdiğiniz bilgi için ama adobe acrobat reader kaldırıp yükleyemiyeceğimden korkuyorum, bu aralar işlerde sıkı baya sistemi kullnamazsam kötü olur.
 
Günaydınlar Sedat Bey,

Çevre İzin Belgesi almış bir firmada ünvan değişikliği başvurusunu başlattığımızda sistem tarafından yüklenmesi istenen bilgiler nelerdir? bilgi verebilir misiniz? teşekkürler..
 
@Tarik Can
Yeni ünvan ile düzenlenmiş Ticaret Sicil gazetesi ve ünvan değişikliği nedeni ile ödenen dekont sureti sisteme yüklenerek belge başvuru yenilemesi yapılabilir.
 
peki @Sedat Azizoğlu

peki şirketler devir sözleşmesiyle devrettiyse, devir sözleşmesi yeterli midir?
 
@Tarik Can
Eğer vergi nosu değişmişse işler değişir hocam :)

Firma vergi nosunu kullanıcı olarak sistemden değiştiremezsiniz. Bir firmanın tesisinin herhangi bir sebepten dolayı vergi nosunun değişmesi durumunda işlemler şu şekilde yapılır;

1- Öncelikle bu değişiklik firmanın bağlı bulunduğu vergi dairesinden gerçekleştirilmeli ve bu değişiklik ticaret
sicil gazetesinde belirtilmelidir.
2- Sistem üzerinden aktarım işlemi yapılabilmesi için Çevre İl Müdürlüğü bilgisi dahilinde İzin ve İzinlisans
Dairesine (Bakanlıklar/Ankara) resmi yazı ile durumu bildiren bir dilekçe yazılmalıdır. Şube Müdürü Cihan Bey
tarafından dilekçeniz değerlendirilir ve aktarım işlemleri için bilgi işleme yani bize havale edilir.
3- Gerekli aktarım işlemleri yapıldıktan sonra GFB yada İzinlisans Belgesi yenileme işlemleri tarafınızdan
sistem üzerinde gerçekleştirilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst