• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ecbs çalışma takvimi hk

çevreciayşee

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Temmuz 2013
Firma
.
Arkadaşlar kolay gelsin,
bir firmada çevre mühendisi olarak işe başladım. Danışmanlıkta tesisler için sistemden çalışma takviminde tarih seçiyorduk ve aylık faaliyet raporlarını o tarihe göre yazıyorduk. Şimdi bir firmada tam zamanlı çevre görevlisi olarak atandım. faaliyet raporlarında tarihi ne yazmalıyım. Yine çalışma takviminde bir tarih mi seçmem gerekiyor? Teşekkürler
 
Tam zamanlı çalışan personelin, aylık takvime girdi yapmasına gerek yok. Aylık faaliyet raporunu da istediğiniz bir güne yazabilirsiniz. Nasılsa tüm günler oradasınız :)
 
bu arada çalışma takvimi konusu açılmışken, ay içerisinde tarihlerde düzenleme yapabiliyorduk ama şu anda yapamıyoruz. bir bilgisi olan var mi acaba?
 
Merhabalar, eylül ayi çalışma takvimi yapamıyorum sistem hata veriyor kaç gündür uğraşıyorum. Sorun bir tek bende mi anlamadim. Bakablığa mail de attim ama hala dönüş olmadı. Ne yapmam gerekiyor
 
ayşe çelikÜstad Merhaba,

Sistemde sıkıntı var. Bir arkadaşımız Bakanlığa mail atmıştı ve ilgili kişi; çalışma takvimine giriş yapılamadığına dair mailleri saklayın diye cevap göndermiş. Bakanlıktan gelen cevap aşağıda yer almaktadır;

"Bakanlığa mail atmıştık takvimi yükleyemediğimize dair. Genel bir yavaşlık ve bekletme olduğunu, yazılımcıların çalıştınığını yazmışlar. Giriş yapamadığınıza dair maillerinizi saklayın, ileri sorun olursa mailler dikkate alınacaktır yazmışlar."
 
Üst