• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Şart!.. ama hangi konuda?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 5328
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 5328

Arkadaşlar, Çevre Mühendisleri Odası 'nın planladığı eğitim bilgisi hepinize ulaşmıştır.. yine de ulaşmayanlar için aşağıda detaylarını vermek istedim...

Eğitim Adı
GFB BAŞVURU İŞLEMLERİ VE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ EĞİTİMİ
Eğitimin Verileceği Tarih
12-13 Mayıs 2012
Saat
09:30 – 17:00
Eğitim Verileceği Yer
TMMOB Kütüphanesi Selanik Caddesi No:24/17 Kızılay ANKARA
Eğitmen Bilgileri
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
-İZİN VE LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI
İzin ve Lisans Koordinasyon Şube Müdürlüğü
Şube Müdürü Yalçın KARACA
Çevre Mühendisi Fatma ERDEM
Çevre Mühendisi Sibel ÜRÜN YURTSEVEN
-ÇEVRE YETERLİK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Belgelendirme Şube Müdürlüğü
Şube Müdürü Adnan MACİT
-BİLGİ İŞLEM YETKİLİSİ
Sedat AZİZOĞLU
Katılımcı Sayısı
25 Kişi
Ücret
ÇMO Üyeleri ( Aidat borcu bulunmayan): 200 TL
Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri: 150 TL
TMMOB Üyeleri / Diğer: 400 TL
Eğitim Ücretine Dahil Olanlar:
Katılım Belgesi
Öğle Yemeği Ve Tüm İkramlar
Kayıt Bilgileri
Kayıtlarınızı deniz@cmo.org.tr adresine ad, soyadı, iletişim bilgilerinizi, oda sicil numaranızı ve eğitimin adını belirterek yapabilirsiniz. (başvuru e-postalarına onaylama mesajları gönderilecektir.)
Tel : 0 312 419 80 76/3

şimdi gelelim esas konuya; bu eğitimde amaç neydi ? durum ne hale geldi ?
hepimizin sistemle ilgili soruları malum... mevzuat konusunda işleyişle ilgili konuları öğrenmek için mi para vericez? yoksa donanım-yazılım ve sayfaya veri tanıma konusunda mı eğitim alıcaz? eğitimcilere baktığımda 1 tane sistem sorumlusu görüyorum.. yaşanan sıkıntıları gördükçe ve yaşadıkça yazılımsal konuların konuşulması gerektiği aşikar; nasıl ki;

- hep bahsettğimiz eğitimde e-izin ve cevre.cob.gov.tr 'de uygulama, veri yükleme, tesis ile ilgili bilgilerin girilmesi, değiştirilmesi, eklenmesi, güncellenmesi, firma-tesis tanımlama sorunları, şifre, atık beyanı, ömrünü tamamlamış araç beyanı, bilgi girişinde donanım ve yazılımdan kaynaklı sorunların konuşulması gerekmiyor muydu?

ben bu konuyu anlamadım.. masaya yatırmak istedim... gerçekten sistem eğitimi mi lazım? yoksa mevzuat mı?

görüşleriniz neler?
 
Kaan arkadaşım bu konuda sana kesinlikle katılıyorum Amaç eğitim değil, mevzuattan kaynaklı ve sistemden kaynaklı eksikliklerin masaya yatırılması ve bunların çözümleri konusunda çalışma yapılmasıdır. Yoksa GFB Başvuru portalına herkesin nasıl dosya yükleyeceğini, dosya boyutlandırması ve dosya türü konusunda bilgi sahibi olduğunu varsayıyorum.
 
Sir Aenas ve Kaan arkadaslarıma katılıyorum. Kendi eksikliklerini anlatacaklar büyük olasılıkla...
 
Üst