• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eimza sorunu hakkında

T.TALİP

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Ağustos 2019
Şehir
Kocaeli
Firma
Green Life Çevre Danışmanlık
Merhabalar,

Çevre izni başvurusu sırasında eimza şifre kısmına şifremi girdiğimde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum, bu konuda sorun yaşayıp çözebilen varsa yardımlarınızı beklerim :)

1.jpg
 
Merhaba,

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Google Chrome dan giriş yapmanız gerekiyor ve Firefox, Framework yüklü olması gerekiyor.
 
merhabalar,
aynı sorunu yaşıyorum ve dediğiniz şekilde giriş yaptım ama hala çözemedim.
başka bir çözüm önerisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim, başvuru süresini kaçırmak üzereyim :(
 
arkadaşlar e-imzada sorun yaşayan var mi? danismanlik vize yenilemesi yapacağım, şifre girmeye kadar sorun yok şifre girdikten sonra imzalama yapmıyor.
 
Hakikaten artık yeter ya e imza sıkıntı e devlet e girmez mobil imza sıkıntı ecbs ye girmez yapıyorsanız bırakın ya ben yaparım yada yapan birileri geçsin.
 
merhaba, şuan aynı Framework sorunu bendede tüm belgelerimi sisteme yükledim fakat asla imzalamıyor, halleden varsa geri dönebilir mi?
 

Ekli dosyalar

  • hata.png
    hata.png
    131.3 KB · Görüntüleme: 16
telefonla taradığın belgeleri kabul etmiyor bilgisayarda önce word sonra pdf yap öyle dene birde google chromede sıkıntı var bu aralar duyuru yapmışlar mozilla firefox yükle şayet imza için diğer gereklilikleri yerine getirdiysen atması lazım imza sunucu 2 yi de dene...
 
Merhaba sorunun çözümü için bilgisayarınızdaki bulunan C:\Users\bilgisayarınızın adı yazmalıdır\AppData\Local adresine giriş yaparak bana ekran görüntüsü atabilirmisiniz burada .net framework'un çerezleri olması gerekiyor onu silmelisiniz.
 
Üst