• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ek-6 Ambalaj Tedarikçisi Beyanı Nasıl Yapılır?

merhaba arkadaşlar ,

Ek-6 beyanında "Yurt İçinde piyasaya sürenler haricinde satılan ambalaj miktarı" ile "Piyasaya sürenlere satılan ambalaj miktarı" arasında fark nedir?
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Bora E.Bu sorunun yanıtı biraz karışık. Aldığım açıklamayı buraya aynen aktarıyorum: Piyasaya sürenlere satılan ambalaj miktarı adı üzerinde piyasaya sürenlere tedarik edilen ambalaj miktarları. Yurtiçinde piyasaya sürenler haricinde satılan ambalaj miktarını başka bir tedarikçiye vb satılan ambalaj miktarı olarak düşünebiliriz.

Tedarikception oluyor böylece :)
 
Melih Coşarpeki, ben kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Kafamda oturta bilmek adına." Yurtiçinde piyasaya sürenler haricinde satılan ambalaj miktarı" yurt dışına satılan ambalaj miktarı olarakta yorumlanabilir mi. Bir tedarikçinin yurt dışına sattığı ambalaj miktarı olarak, yorumlayabilir miyiz?
 
merhaba, bu ek5 ve ek6 konusu benim kafamı karıştırıyor. farklı markalara tekstil imalatı yapıyoruz ve bunların yurtdışı ihracatını sağlıyoruz. poşetler,koliler, askılar vb. tamamını biz tedarik edip, ürünleri satışa hazır hale getirerek müşteriye gönderiyoruz. biz hem ek5 hem ek6 beyanı mı yapmalıyız?
 
Üst