• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Eleştirileriniz?

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Herkese merhabalar arkadaşlar sizlerden ricam bu başlık altında bizleri eleştirmenizdir. Eleştirileriniz doğrultusunda site faaliyetlerine yön vermeye çalışacağım. Her eleştiride söyleneni gerçekleştiremeyebiliriz ama ne kadar ilerlersek o kadar iyi olur hepimiz için. Lütfen gördüğünüz keşke şöyle olsa dediğiniz eleştirilerinizi bekliyorum.
 
@Fatih D.

@Ferhat Elçi

@surmene1967


Sürekliliği sağlarız diyorsanız bana bu güvenceyi verirseniz seve seve yaparım. Fatih beye de aynı çekincemi iletmiştim. Otomatik yayın evet olabilir ama sürekli otomatik yayın olursa cezbedici bir özelliği kalmaz.

Zaman ve emek gerekiyor radyo projesi için bu var mı ?
 
@Fatih Özcan
tabiki de görüyor işimi her geçen daha olumlu katkı sağlayacak eleştiri varsa çekinmeden söylerim ki biliyorum olabilitesi varsa yapılıyor adminler tarafından bakmıştım da sadece görememişim maalesef kusuruma bakmayın ..

@Fatih Özcan
olabilir tabi bu konuda tecrübem yok ama görev verilirse yaparım seve seve gönüllü arkadaşlar toplanabilir kim ne katarsa sürekli olması şartıyla tabi ..
 
@Fatih Özcan


Kesinlikle zaman ve emek gerekiyor. Öğlen arası vaktimden fedakarlık edip haftada 2 gün 12:00-13:00 arası yayın yapabilirim. Yine hafta sonu Cumartesi günleri, 12:30 - 13:30 arası yayın yapabilirim. Destek olunursa süreklilikte olur. Ama sadece benimle veya destek verecek 1-2 arkadaş ile olmaz elbette. Yapacağımız işte samimi olmamız lazım. Gönül ister ki daha fazla vakit ayırabilelim ancak yoğun iş temposu içerisinde ancak bu kadar oluyor kendi adıma.

Bu proje hayata geçsin veya geçmesin; yenilikçi fikirlere açık olmanız bile, doğru bir platformda yer aldığımızın göstergesidir. Emeğinize sağlık :)
 
Merhaba ben konularda son atılan yorumları göremiyorum son yorum olarak kasım ayını gösteriyor yardımcı olabilir misiniz ?
 
@loydbraun Üyeliğiniz eski ama henüz fazla katılımınız yok. Bu sebeple bazı özellikler size kapalı. Tabii hep böyle kalmıyor, kesin bir şekilde hepsi size özel açılıyor. Biraz daha forumda katılımınız olursa hepsi açılacaktır. Tabii böyle bir şey yapma amacımız da reklam/spam yapanların ve birçok kısmı yardım panosu gibi kullananların önüne geçmek içindir.
 
Bazen sizlerin yaptığınız seçimlerden ya da diğer kısımlardan da olabiliyor. @Silinmiş üye 2234 bu işi çözebilecek tek insan diyelim onu çağıralım ?
 
Üst