• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Eleştirileriniz?

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Herkese merhabalar arkadaşlar sizlerden ricam bu başlık altında bizleri eleştirmenizdir. Eleştirileriniz doğrultusunda site faaliyetlerine yön vermeye çalışacağım. Her eleştiride söyleneni gerçekleştiremeyebiliriz ama ne kadar ilerlersek o kadar iyi olur hepimiz için. Lütfen gördüğünüz keşke şöyle olsa dediğiniz eleştirilerinizi bekliyorum.
 
o değilde isminin altında "hiç" yazıyor ya onu bana da yazarmısın ? Hatta benimkisi koca bir hiç olabilir :D
 
Hayır siteye yapmış olduğumuz güncellemeden sonra bir takım hatalar bulunuyor. Hepsi düzelecek.
Altını siyahla çizdiğim kısma tıklayarak ilerlerseniz sizi direk son mesaja atacaktır.
1601966529184.png
 
@Çeçilya Saktan Son mesaja odaklanmayın lütfen. Malumunuz sitede yorumlama aktif. Size gelen bildirim eski tarihli bir mesaja yazılan yorum olabilir.

Gelen bildirime tıkladığınızda bu yoruma gitmiyorsa yazılımcıyla görüşeyim bu konuyu.
 
Daha önce okumadığımız konular mesajlar kalın koyu renkte görünüyordu. Yine o şekilde belirtici birşeyler olacak mı ?
 
fatih bey telegramdaki grup kapatıldı mı yoksa ben çıkarıldım mı anlamadım gizli grup diyor erişemiyorum.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
rkbHerkese "en azından isim bilginiz olsun" diye uyarı yaptık. Her gruba girene de otomatik mesaj gönderiliyor. Ancak inatla isim bilgisi girmeyen ya da gruba girdikten sonra isim değiştirenleri uzaklaştırıyoruz. Böyle bir şey yaptıysanız, isminizi düzenleyip; yapmış olduğunuz ismi iletirseniz listeden kaldırabiliriz adınızı.
 
Cem bey o gün birden ortalık karıştı baktım herkes nickname yazınce bende Çevre Mühendisi olarak değiştirdim ismimi kusura bakmayın
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst