• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Emisyon ölçümü için gerekli belgeler

Şilan Bağcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Eylül 2021
Şehir
Diyarbakır
Firma
Tekstil fabrikası
çalışmış olduğum firmanın Çevre izin belgesinde güncelleme yapılacak bunun için de ilk defa gerçekleştirilen bir emisyon ölçümü yapılacak.
bakanlığın yetkilendirmiş olduğu analiz laboratuvarları fizibilete için geldiler analiz içinde bu hafta içinde gelecekler. peki benim onlardan talep etmem gereken bir belge var mıdır sizce ? ileride denetimlerde karşıma çıkacak , istenen önemli belge var mıdır ?
şimdiden teşekkür ederim .
 
Sizin şu an için talep edeceği bir belge yok. Zaten MELBES üzerinden atanmıştır, o kayıtlarda MELBES'te kalır. Ölçümler tamamlandıktan sonra alacağınız emisyon ölçüm ve özet raporunuzu saklayın. Bileşik veya ani denetimlerde geçmişe yönelik emisyon ölçümlerinizi sorarlar.
 
Üst