• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Emisyon ölçümü-melbes ataması

A

Anonim (457d)

Merhaba. Melbes üzerinden yaptığımız başvuru için lab ataması oldu. ancak laboratuvar, yoğunluğu nedeni ile erken tarihte gelemeyecek. bu durum bizim ölçüm tarihinin geçmesine neden olacak. ilgili laboratuvarı reddetme hakkımız bulunuyor mu? ve reddetme süreci nasıl oluyor? bilginizi rica ederim.
 
Anonim (457d)Öncelikle merhaba.
*Tesisinize izin almak için ölçüm yaptıracaksanız (yapılacak ölçümün süresine bağlı olarak (örn: imisyon ölçümleri 2 ay) )ölçüm tarihini ona göre girmeniz gerekecek. Lab. raporlama için en az 15-20 iş günü süresi vardır. Bu durumu da dikkate almanızda fayda var. Bunları düşünüp başvuru yapmanıza rağmen lab. ölçüme geç geliyorsa bu durumu bakanlığa mail olarak bildiriniz.(Donelerinizi mailin ekine eklemeyi unutmayın. Bakanlık her detayı ayrıntılı olarak görmek isteyebilir.)

* Tesisinize teyit ölçümü yaptıracaksanız;
Aşağıda ki referans laboratuvarı duyurusunu baz alınız.

1add6d3b-7154-45f5-8ac5-6f8d6c09dbc7.jpg

* Ölçümü reddetme ile ilgili Özgün Yağız beyin belirtiği gibi yapabilirsiniz. Ya da lab ile firmanın daha önceden yapılmış işler ile ilgili mahkemelik durumu varsa firma ölçüm iptali için bakanlığa başvuru yapabilir.

İyi çalışmalar..
 
Sizlere 30 gün içinde ölçüm tarihi veriyor ve size uymuyorsa siz melbese mail atıp atamanın iptalini talep edeceksiniz. Ve melbes başvurusu yaparken özel notlar kısmına tarihlerinizi belirtin.
 
Üst