• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Emisyon parametresine su buharı(nem) ve hız girme

dilek doğan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ocak 2014
Şehir
Adana
Firma
y.ç
Arkadaşlar,

Emisyon ölçümü hız ve su buharı (nem) girmem gerekiyor. bunu hangi parametreden giricem ikisnide deniyorum ekleme yapmıyor? Acil yardımcı olabilirmisiniz bilgisi olanlar?
 
Merhaba ;
Tam soruyu anlamadım ama eğer hız ve nem ölçümü yaptırmak istiyorsanız, Emisyon ölçümü başvurularında parametreleri eklerken artık sistem bunları otomatik ekliyor seçmeseniz bile.
 
Önceki cevapları görüntüle…
dilek doğanAz önce Melbeste yayınlanan duyuru :

Duyuru İçeriği; 2022 yılına ait, 2021 fiyat tarifesi üzerinden oluşturulmuş başvurular, sistem tarafından 2022 fiyat tarifesine göre otomatik olarak güncellenecektir.

Yetkili Çevre Laboratuvarları 2022 Yılı Asgari Fiyat Tarifesinin 19. maddesi gereğince, Planlanan Başlangıç Tarihi 2021 yılı olarak belirtilmiş başvurular için (atık su iç izleme başvuruları hariç) fiyat tarifesi güncellemesi yapılmayacaktır.

Tüm ilgililere duyurulur.
 
dilek doğanAtık Yönetimi Yönetmeliği'ne baktığımda bu 0104 lü kodlardan bu ikisinin daha uygun olabileceğini düşünüyorum.

01 04 1201 04 07 ve 01 04 11 dışındaki minerallerin yıkanması ve temizlenmesinden kaynaklanan ince taneli atıklar ve diğer atıklar
01 04 1301 04 07 dışındaki taş yontma ve kesme işlemlerinden kaynaklanan atıklar
 
Üst