• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Emisyon raporu çıkmadan

Seçil Sağlam

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Temmuz 2012
Arkadaşlar tesis sadece Emisyon Konulu Çevre İznine tabi. Çevre izinlerine başvuru için 6 aylık süremizin dolmasına iki gün kaldı fakat emisyon raporumuz bir hafta sonra çıkacak bu durumda sisteme raporu yükleyemeyeceğim. Bu durumda ne yapabiliriz. Başvuru yapmazsam GFB miz yanacak.
 
@Seçil Sağlam
Evet zamanında sisteme ölçüm raporu yüklenmezse almış olduğunuz GFB iptali olur.Bu ölçümü yapan firmadan da kaynaklanabilir veya sizden de kaynaklanmış olabilir.%99 büyük ihtimal sizin yetkili firmaya geç bildirmenizden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum.Adınıza üzüldüm.
 
Mevzuatta o şekilde yazıyor. Ben sizden mevzuatta yazılanı değil uygulama nasıl olduğunu sordum. İl Müdürlüğü ile bu konuyu tecrübe eden yok mu ?
 
@Seçil Sağlam
Daha bir hafta öncesine kadar danışmalık ofisimizde bu durum yaşanmıştı.Emisyon ölçüm raporunu istenilen zamanda ulaştırmamıza rağmen sisteme yüklenmemişti.Sisteme yüklenmediği için GFB iptal edilmişti.
 
Sisteme herhangi bir belge yükleyin .Çevre şehircilik il müdürlüğü size eksiklik olarak size geri dönüş yapacaktır. Bu arada da size eksikliği tamamlamak içinde 80 gün süre verecektir. Aynı olay başıma geldi.
 
@seydnrl
Teşekkürler Seyd bey bize çok yardımcı oldunuz.
 
Üst