• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Endüstriyel atık yönetim planı revize

MERVEALTİNTAS

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Aralık 2015
Firma
DANIŞMANLIK
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak, Yaklaşık 5 aydır bir danışmanlık firmasında çalışıyorum ve bir tesis için hazırlanmış olan EAYP 'ye eksiklik bildirimi geldi,ve eksikliklerden biri için atık sözleşmesi yapılması gerek, tabi bu da biraz zaman alacağı için sıkışmış bulunmaktayız. Sizlere sorum Eksiklik gelen bir atık yönetim planını sene bitmeden sunmak zorunda myz? bu konuyla ilgili herhangi bir cezai yaptırım var mıdır?
 
Merhabalar,
Diğer eksiklerinizi bilmiyorum ama atık sözleşmesinin yapılması da uzun sürmez yine de her şey bir tarafa devam eden bir başvurunuz var eksik bile olsa, bu yüzden herhangi bir cezai yaptırım olacağını düşünmüyorum. Eksikliğin giderilmesi için size tanınan süreyi aşmayın yeter.
 
Bazı eksikliklerde süre belirtirler ondan uyarıda bulunmak istedim. Benim bildiğim bununla ilgili bir süre kuralı yok ama tavsiyem ne kadar kısa sürede çözerseniz o kadar iyi olur denetim ekibinin tekrar tesise gelme riskini ortadan kaldırmış olursunuz.
 
@MERVEALTİNTAS Onur beyin söylediği gibi atık sözleşmesi uzun sürmez. Hangi ildesiniz söylerseniz bizim sözleşme yaptığımız firmalar yakınsa bilgilendirme yaparız kısa sürede sözleşmenizi yaparak eksikliğinizi gidermiş olursunuz.
 
@MERVEALTİNTAS

benim bildiğim 10 iş günü ek süre veriliyor. Düzeltmelerin yapılması için.
 
@sefakopan yasal olarak belki 10 iş günü olabilir bu konuda net bir bilgim yok lakin reel de memurlar öyle bir kısıtlama getirip başvurumuz iade edilmiyor, 10 iş gününü aşan eksikliklerde bir sıkıntı yaşamadık.
 
Üst