• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,599
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,203
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 955
Moderatörün son düzenlenenleri:
çevre kimlik no dediği şey nedir?
EÇBS ile alakalı teknik çalışmalar ve tespit edilen hataların düzeltilmesine yönelik çalışmalar devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Yeni çıkıyor. işleme devam ettiğimiz zaman umarım kayıt yapar. ya da biraz bekleyim:)
 
@Tarık Can bey teşekkürler paylaşımlarınız için.Ben firmada cevre müh.olarak çalışıyorum.Firma yetkilisi olarak işlem yaptığımda sıkıntı olur mu?Başka bir secenek uymuyor.Hatta denedim.Fakat sistem ilerlemiyor.Sebebi ne olabilir?

1526370094568.png
 
Server Error in '/' Application.

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /EGovSignIn.aspx
HATA ALIYORUM
 
Merhabalar, aktarım aşamasında Ulusal Adres Veri Tabanı kodu soruyor. Veri tabanı kodunu nasıl öğrenebiliriz? Yetkili e-devletinden firma UAVT karşıma çıkıyor fakat orada bir tesisim görünmüyor, görünenin ise kodu yazmıyor. Ne yapmalıyım?
 
ilk önce firma kaydı yapılacak ancak tesis yetkisili tc ve edevlet üzerinden giriş yaptığım da sistemde firma aktarımı içi yeni firma ekle kısmından mı ilerlenecek vergi no vergi dairesi girilerek? bu kısımda çünkü firmanın bilgilerinin gelmesi gerekiyor ancak resimde de göründüğü gbi yok burada yeni firma eklemi yapılacak?
 

Ekli dosyalar

  • aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    36.5 KB · Görüntüleme: 274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst