• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,599
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,203
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 955
Moderatörün son düzenlenenleri:
iyi günler tesis şube listesinde iki tane şube gözüküyor birinin baglı oldugu firma yok ve ben onu silmek istiyorum hata veriyor bir bilgisi olan var mı acaba
 
@Gizem Sunar


Belgeler kısmı dediğiniz nerededir acaba ben bulamadım da yardımcı olabilir misiniz ? elimde başvuru numarası var ve il çevreye gitmem gerekiyor
 
Arkadaşlar , Firmamın Tesisler kısmında aynı tesisin 4 kayıtı vardı ben yanlış olanı aktifleştirmişim uygulamalara(motat gibi) girmeyince anlamamız gerekiyormuş il çevreden öyle dediler tabi yanlış tesisi nasıl sileceğiz demediler veya diğerlerinden hangisi doğru demediler... aktifleştirdiği tesisi silebilen var mı ?
 
kayıt işlemleri için il müdürlüğüne giden arkadaş var mı? dilekçe mi götürüyorsunuz yanınızda yoksa sadece başvuru numarası mı?
 
Merhaba arkadaslar, tesis aktifleştirmede sorun yaşıyorum. Çevre danışman firmada çalışıyorum.
sisteme önce kendi e-devletimden girip firma kaydı yapıp il müdürlüğünün onayından sonrada firma sahibinin hesabından mı aktifleştiriyoruz yoksa önce firma sahibinden kayıt yapıp en son kendi hesabımdan mı işlemleri yapıyorum.? aktifleştirme de ilerleyemiyorum yaşadığın sorunlar bu yüzden de olabilir dendi. yanlış mı ilerlemişim. içinizde bu ilk aşamayı geçenler elbette vardır fikir verebilirseniz sevinirim. :)
 
@demet.e
ilk önce firma sahibinin e devletinden firma ve tesis aktifleştirip daha sonra kendınızı cevre gorevlısı olarak ekleyin.. bu aşamalarda ben hiç il çevreye gitmeden ilerledim onay maili filanda gelmedi ..
 
@Kara--

Bende de aynı problem var.Aynı tesisin 2 kaydı var ikisi de aktif.Birinden uygulamalar açılmıyor diğerinden açılıyor.Kaldır seçeneği de yok.Ayrıca tesislerden birinde 2 kez sorumlu gözüküyorum.Uygulamalarda 2 şer tane.Bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum.Mai attım fakat geri dönüş yok.
 
@Sinem Senell
bende mail attım aradım cevap yok .. ikincisinide aktifleştiremiyorum aynı adres seçtiğim için uatv kullanıldı diyor..
 
@Kara--

Benim iki tesis için adreslerim aynı , uatv kodlarımda aynı.Size vermediği uatv kodunu bana nasıl verebiliyor? Bu işlemler için acele ettik sistem oturmadan yapmaya çalıştık işlerimiz aksamasın diye.Çalışmalar düzenlemeler bitmeden aktif hale getirdiler ama bilgilendirmeler videolar sonradan eklendi ve biz deneme yanılmayla ilerledik.Sonuç bu...Umarım sorunlarımız en kısa sürede çözülür..
 
@Ayşegül BOZKURT
inanın şahsi hesaplarımız dışında çevre danışmanlığımızın hesabı ile ilgili durum ne ne yapılacak bu çalışma takvimleri nereye yüklenecek ne olacak hep sordum ama net bir bilgiye ulaşamadım. danışmanlığın hesabı ile ilgili bir işlem yapmadım..

@Kara--
hmm ben önce kendi sistemimden kayıt yapmıştım o şekilde il müdürlüğünün ekranına düşmüştü.ama tıkanmıştı sistem
sanırım bu hususta da netlik yok ..
 
firmaları aktardık ancak izin lisans sisteminden girdiğimiz danışmanlık kullanıcılarına nasıl gireceğiz.
ayrıca kendi sistemimden de izin lisans başvurusu nasıl yapacağım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
 
Bakanlıkla görüştüm. Arkadaşlar önce firma sahibi giriş yapıp ekleyecek seni danışman olarak sececek somra sen girip onaylayıp devam edeceksin dediler bilginiz olsun. benim gibi önce kendi sisteminden kayıt yapanlara duyurulur...
 
@mürü
Benim sizden ricam madem firmaları başarıyla aktarmışsınız bize aşama aşama anlatabilir misiniz? danışman hangi işlemi yapar firma yetkilisi hangi işlem yapar? tezat şeyler duyuyorum.
 
Arkadaşlar merhaba
Firma yetkilisi olarak sisteme giriş yapıyorum.Fakat hesap (firma,kurum )sekmesinde firmam gözükmüyor.Bu durumda ne yapmalıyım?Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
 
@kurtilk
tesisin en sonunda detaylar gibi bi yer var oraya tıklayınca tesisin bilgilerinin olduğu bir ekran çıkıyor tel no adres vs. orada üstte belgeler yazıyor. Orada dilekçe çıkıyor. Ama listede yanında onaylandı yazıyorsa gerek yok sanırım buna.
 
Merhaba firmanın tc ve şifresi ile giriş yaptım . Tesis kısmında gözüküyor ecbs ye aktar deyince de aktifleştirme gerekli diyor . Aktifleştieme kısmına giriyorum beni yine aynı yere atıyor nasıl aktifleştireceğim .
 
arkadaslar bu sorun ile karsılasıyorum.Firma görünmüyor.Nasıl bir yol izlemeliyim
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    50.1 KB · Görüntüleme: 105
Arkadaşlar merhaba,
Yetkili değişikliği başvurusu yaparak firmalarını aktifleştiren var mı acaba?
Ben bir firmam için yetkili değişikliği başvurusunda bulundum, formla İl Müdürlüğü'ne gidip onayını da yaptırdım.
Ancak sistemde hala ''Başvuru Onayı Bekliyor'' şeklinde gözüküyor.
Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mıdır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst