• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,600
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,203
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 956
Moderatörün son düzenlenenleri:
ARKADASLAR MERHABA,
ÇEVRE İZNİ EKSİKLİK AŞAMASINDA İDİM ESKİ SİSTEMDE.
ŞUAN YENİ SİSTEMDE BU ÇALIŞMALARI YAPABİLEN VAR MI YOKSA BENİM SİSTEMİMDE Mİ SORUN VAR ANLAYAMADIM.
 
Selin hanım anladığım kadarıyla E imza sorununu siz çözmüşsünüz. Ben şuanda Uygunluk aşamasındayım bütün evrakları yükledim herşey tamam fakat e imza kısmına geldiğimde eklentileri yüklememi söylüyor. Aslında hepsi yüklü ama yinede imzalayamıyorum. Yardımcı olurmusunuz acaba? @Selin (Çevre mühendisi)
 
@Abdulkerim DOĞAN
EVET BENDE ŞUAN AYNI KONUMDAYIM SÜRE GECTİ GECECEK BUGUNLU YARINLI BELKİ BİTMİŞTİR BİLE. SONUMUZ HAYROLSUN :)
 
@demet.e @Abdulkerim DOĞAN
Bizde bir tesisimiz için eski sisteme göre eksiklik bildirim aşamasındaydık. Yeni sistemin tamamen entegre edildiği belirtildikten sonra aynı tesisimiz için eksiklik görünmüyordu.
İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde ilgili eksikliğin "şube müdürünün" ekranına düştüğü ve şube müdürünün bunu onaylamadığı için görülemediği anlaşıldı. Sonuç olarak şube müdürü onay verince sorun çözüldü. Benzer bir durumu yaşıyor olabilirsiniz.

Diğer bir neden de ilgili tesiste çevre görevlisi olduğunuzdan emin misiniz? Yetkililer listesinde olduğunuz o tesisin çevre görevlisi olduğunuz anlamına gelmiyor. E-yeterlik üzerinden emin olun. Çünkü biz bu durumu kontrol ettiğimizde ilgili tesisimiz boşta (çevre görevlisi yok) olarak görünüyordu. Çevre görevlisini atadıktan sonra görünmeye başladı.
 
arkadaşlar merhaba ambalaj atığı toplama ayırma ve tehlikesiz atık toplama ve ayırma tesisinde çalışıyorum kendimi çevre görevlisi olarak entegre çevre bilgi sistemine nasıl atamam gerek bilgi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
 
@Seren Doğan

Çalıştığınız Firmanın yetkilisi sisteme giriş yaptıktan sonra şahıs uygulamalarını kullanarak e-yeterlik uygulamasına girer. Soldaki menülerden Kurum/Kuruluş İşlemleri-Müstakil Çevre Görevlisi adımlarını takip ederek yeni personel ekler. Eklenilen personel kendi hesabıyla girip menülerden Kullanıcı İşlemleri- Onay Bekleyen İşlemler Menüsünden onay verir diye biliyorum.
 
SANCAR BEY TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİNİZ İÇİN BİR SORUM DAHA OLACAK BU SEKMEDEKİ İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ BENİM SİGORTA GİRİŞİM OLAN BELGE Mİ ? YOKSA ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ Mİ ?
 
@dilek kaya

şahıs uygulamaları--Çevre İzin ve Lisans Uygulaması (e-izin) --tesis başvuru işlemleri--gfb başvuru (önceden başlattıysanız taslak kısmından gireceksiniz.)--uygunluk başvuru yapınca bende fotoğraftaki ekran cıkıyor.
 

Ekli dosyalar

  • 1.PNG
    1.PNG
    114 KB · Görüntüleme: 44
Mrblar takıldığım üç yer var bilgisi olan paylaşsa çok sevinirim ...
1-firma yetkilisi olarak kendimi atadım yanlış olmuş sanırım...nasıl iptal edip firma sahibini atamalıyım acaba,sistemde yaptığım başvuru formunu göremiyorum çünkü
2- hastane çevre danışmanı olmak için nasıl bir yol izleyeceğim,hastane yetkilisinin yetki belgesi mi olmalı... 3.olarakta bir firmam onaylandı,tesis olarak kaydedecegm Nace kodunu gireceğim bir türlü olmuyo,ne kodlar çıkıyor ne de ben yazabiliyorum
 
Arkadaşlar merhaba,

Yeni sistemde çevre izni yenileme ve diğer işlemlerde e-imza ile sıkıntı yaşayan var mı ? 6-7 bilgisayarda denedim tüm evrakları yüklüyorum ve en sonunda girmiş olduğum tüm bilgileri onaylıyorum kutucuğunu işaretliyorum e-imzala tuşuna basmadan sayfa yenileniyor bu sorunu yaşayan var mı ?
 
@Ebru DALKIRAN

Java Güvenlik ayarlarınızı Kontrol Edip
Güvenilir Siteler Sekmesine
Entegre Çevre Bilgi Sistemi mi de Ekleyin
İyi Çalışmalar
 
@muratkahvecioglu
bende de aynı şekilde malesef ya

@filiz akyigit
tesis ismininüzerine tıklayın üstte birkaç sekme var orda uygulamalar listesi var onu tıklayın orda açılıyor tüm uygulamalar

@dilek kaya
şahıs uygulamaları - e izin - tesis başvuru işlemleri - uygunluk yazısı - en altta çıkıyor .ekran görüntsünü de ekledım
1529920090225.png1529920090225.png

@Ebru DALKIRAN
Ebru hanım; ben çıkan uyarıdaki chrome eklenti yazanı tıklayıp yuklemıstım sız denediniz mı bunu acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst