• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,600
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,204
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 956
Moderatörün son düzenlenenleri:
kolay gelsin bizim sistemde 2 tane tesis vardı ben birini kaydettim ve uygulamaları ona kaydettim. Daha sonra yanlışlıkla aktarmadığım tesisi sildim. Meğer mükerrer kayıt varmış ve diğer uygulamalar o tesis içindeymiş. Acaba yeniden tesis eklesemmi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Çünkü bakanlığı aradım açmadı yardım talebinde bulundum hala cevap gelmedi. Bu konu da bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.
 
@ezgig
sizinle nerdeyse tüm sikintilarimiz ayni :) ben de ünvan degistirdim ama basvuruda hala eski ünvan görünüyor. mail attim bekliyorum öyle mal gibi :) il çevre de konudan haberdar nese ki o yuzden kafam rahat :) ayrica ben de bir de belgelerin yüklenecegi bölüm boş çıkıyor, ne yapacagim bilmiyorum. saldim biraz hayirlisi :D

@Kara--
ben bu şekilde yaptim ancak danismanlik yaptigimiz firmanin yetkilisi sistemi girince onaylanacak kisimde hicbirsey gorunmuyor?
 
Tesise kendimi çevre görevlisi olarak atama yapmadım hala.
Şimdi yeni bir sorun çıktı. Yetkili listesinden tamamen silip tekrar denemek istedim, çevre görevlisi listesi kısmında kimse görünmüyor. Yeniden ekleme yapmak için kimlik numaramı yazınca, başka firmada çalışıyor uyarısı veriyor.
 
EÇBS üzerinden -il müdürlüğüne dilekçe yazmadan- gürültü, atıksu, hava izinleri konusunda görüş yazısı veya muafiyet talep edebiliyor muyuz?
 
arkadaşlar, ecbsden yaptığım gfb başvurusu onaylandı ancak şu şekilde "onay süreci" diye çıkıyor. diğer tesislerimde de aynı şekilde. bilgisi olan var mı?
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    26.6 KB · Görüntüleme: 70
@Tunç Bozkurt
Merhaba Tunç Bey daha gfb başvurunuz onaylanmamış, sizin sayfanıza uyarı geliyor ama sanırım hem personelin hemde müdürün imza attığı ayrı ayrı geliyor, sizin daha ilk imza gerçekleşmiş, ikinci tamamlanmamış, o tamamlanınca onaylanan başvuru kısmına düşecek dosyanız.
 
sisteme giriş yapmaya çalıştığımda hata ile karşılaşıyorum arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı ?
 
Merhaba Arkadaşlar,
Ek 2 firmasında tam zamanlı çalışıpta entegre çevre bilgi sisteminden çevre görevlisi atamasını yapan var mı ?Şahıs uygulamalarından müstakil atama yaptığım zaman hata veriyor ve daha sonra çevre görevlisi atamalarında onay bekleyen başvurularımda tesis adresi yanlış yazıyor.Bakanlık telefonlara cevap vermiyor .Mail attım.Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar.
 
@Tolgay Doğan

eheh birlikte ağlayalım :hihi: şimdi tekerar eizin'e mail attım. Beklemeye devam ediyorum :/

@Tunç Bozkurt
Tunç Bey bildiğim kadarıyla memur başvurunuzu aslında onaylamış ve imzalamış. Ancak yazınız şuan müdürde imzada.. O yüzden onay süreci yazıyor.
 
merhaba eski çevre izin lisans dan ambalaj atığı toplama ayırma ve geri kazanım için aldığım geçici faaliyet belgesi yeni sistemde ek 3a formum boş görünüyor ne yapmam gerekir?
 
@Gülfem Polat
Gülfem Hanım benim de bir tesisimin izin belge süre bitimi nedeniyle başvurusunu yapmıştım eksiklik vermişler de benim sistemde görünmüyor. İl Çevre yi aradım önizleme yapın görünebilir dediler de önizlemeyi nerden yapacağım ben mi göremiyorum acaba :rolleyes:
 
@Gökhan Kutlu
Sayfayı kapatmadan yenilemeyi deneyin.

@Evin ERSOY
E-izin uygulamasına girince soldaki menünün en alt satırında ve bir üst satırda başvuru yapılacak kısım var. Muhtemelen oradan yapılacaktır.
 
@levenntyildirim
MERHABA LEVENT BEY;

BENDE SİZİN GİBİ BİR FİRMADA TAM ZAMANLI ÇALIŞIYORUM. BEN KENDİMİ SADECE YETKİLİ OLARAK EKLEYEBİLDİM. ÇALIŞTIĞIM KURUM GÖZKÜMÜYOR KİŞİSEL BİLGİLERİMDE. SİSTEMİ ÇOK AKTİF OLARAK KULLANAMIYORUM.
 
EÇBS den lisans yenileme başvurusu nasıl yapılacak acaba ?
Her şey tam olmasına rağmen "eksikliklerinizi tamamlayınız" diye hata çıkıyor.
Firma sahibinin e-devlet ile giriş yapıp mı başvuru yapılmalı , çevre mühendisi e-devlet ile mi giriş yapıp yapılmalı ?
 
merhaba,
emisyon teyit ölçümü yaptırırken, entegre çevre bilgi sistemi üzerinden herhangi bir bildirimde bulunuyor muyuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst