• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,599
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,203
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 955
Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba EÇBS de ek kapsamı nerden değişiyor acaba bilen var mı? Danışmanlık yapılan tesislerde ek-1 ek-2 kapsam olarak seçiliyor ama alt maddeleri çıkmıyor. Sistemsel sorun mu acaba ilk zamanlar çıkıyordu bulamadım şimdi bilgisi olan varsa söylesin lütfen
 
Merhaba Akif Bey,

EÇBS > ŞAHIS UYGULAMALARI > YETERLİK UYGULAMASI kısmına girdikten sonra sol sekmede yer alan TESİS İŞLEMLERİ kısmından yapılıyordu. Ancak geçen hafta "EK - 1, EK - 2, EK - 3, KAPSAM DIŞI" gibi 4 seçenek var diye sistemi şimdi kapatmışlar. Alt maddeler bende de görünmüyor. Muhtemelen sistemde revize çalışması var. Şu an EK - 1, EK -2, EK -1 ve EK - 2, Kapsam Dışı" şeklinde seçenekler gelmiş.
 
Merhabalar ECBS'ye giriş yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mıdır ?
Hata veriyor girişte.
 
Merhaba, vekaleten yapmanız doğru olacaktır(tam zamanlıysanız). Evrak kısmına firmanın ticaret sicil gazetesini, imza sirkülerini, size atama yapıldıysa vekaletnamenizi veya temsilci atama yazısını yüklemeniz gerekmektedir.
 
danışman firma olarak şuan yeni danışmanlık yapılacak tesis ekleyebilen var mı? bizde hala vergi numarası yazıp ara dediğimizde ekteki hata çıkıyor.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    65.7 KB · Görüntüleme: 69
İyi günler. protokol yükleme ile ilgili bir sorum olacaktı. İmza tarihinden en geç 20 gün içerisinde yüklenmesi gerektiğini biliyorum fakat hangi mevzuatta geçiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
 
Okan Kaya Beye ulaşabileceğim telefon numarası paylaşabilecek var mı? Eyeterlik sistemi ile ilgili sorun yaşıyorum. Adnan Macit beye ulaştım. Lakin sistemle ilgili sorunlara Okan bey bakıyor dedi. Ona da ulaşamıyorum elimdeki iletişim bilgileriyle. E-postalara zaten bakan yok sanırım. Yazıyoruz havaya...
 
Cem Bey merhaba,

EÇBS yi aktifleştirdikten sonra eski sistemde yetkili Genel Müdür olduğu için kendisini de sisteme dahil ettik. Kendisi firmada sorumlu olarak görünüyor. ama benim çevre görevlisi belgem olduğu için yetkili ve sorumlu olarak ben görünüyorum :) ve sistemde sadece ticaret sicil gazetemiz kayıtlı. vekaletname ve imza sirkülerini eklemedik. Bir problem olur mu acaba ?
 
Duyuru kısmında aşağıdaki notu fark ettim. Ancak onay bekleyen herhangi bir şey yok, bilgisi olan var mı?

Müstakil Çevre Görevlisi menüsünün adı değişmiştir. Yeni adıyla Tesisde Tam Zamanlı Çalışan Listesi olmuştur. Bu ekranda atama yapılan çevre görevlilerin onay işlemleri kişilerin kendi sayfasındaki ana sayfa da görülmeyecektir.Onay işlemlerini görebilmek için Kullanıcı İşlemleri menüsü altındaki Onay bekleyen işlemleri tıklayınız. Burda gözüken 2 adet onay işlemini kabul ettikten sonra atamanız yapılmış olacaktır.İlgili kişilere duyrulur...
 
arkadaşlar merhaba ben tehlikesiz atık toplama ayırma tesisinde çalışıyorum entegre çevre bilgi sistemine girdiğim de ve e yeterlilik uygulamasında kurum kuruluş kısmında çevre görevlisi sekmesine girdiğimde bir uyarı notu ile karşılaşıyorum tesisiniz de en az 3 tane çevre görevlisi çalışması gerek aksi durumda belgeniz 3 ay süreyle askıya alınacaktır şeklinde normalde sadece benim belgem yeterli olması gerekirken böyle bir durumla karşı karşıya kaldım ne yapmam gerek fikri olan var mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst