• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,599
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,203
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 955
Moderatörün son düzenlenenleri:
@Didem Akman
@gyogunlu
 
Önceki cevapları görüntüle…
Yüklenmesi konusunda dedikleriniz doğru Haziran ayındaki bir birleşik denetimde yüklenip yüklenmediğini sordular. Şuan öyle bir yükleme yeri olmadığını söyledim bişey demediler. Döküman havuzu dediğiniz kısım başvurularda kullandığımız evrakların yüklendiği kısım. Oraya tutanak, içtetkik vs yüklerseniz karman çorman olur. Yeni bir bölüm yapılması gerekiyor.
 
Ayrıca şuan kontrol ettim tekrar Yeterlilik uygulamasında döküman eklemek istediğimizde belge tipi listesi çıkıyor ve o listede tutanak, iç tetkik vs bulunmuyor buda bi nebze dediğimi destekliyor bilginiz olsun
 
Ünal bey merhaba,

sisteme yüklemeleri nereden yapıyorsunuz. EÇBS' ye geçilmeden önce yüklemelerin yapılmayacağı aylık faaliyet raporları, eğitim ve iç tetkik raporlarının tesislerde bulundurulacağı duyuru ile açıklanmış idi. EÇBS'De tekrar yükleme gerekliliği mi oluştu, ben kaçırmış olabilirim:S (çevre yönetim birimi olarak bu soruyu sordum, danışmanlık firması çalışanı değilim)
 
Son düzenleme:
@hakan çağlar aylık değerlendirme raporlarını, aylık faaliyet raporları olarak yükleme yapılabilmektedir. Ayrıca diğer sekmesini kullanılarak istediğinizi yükleyebilirsiniz.
 
@Ünal Kemal Arkadaşlar günaydın :)

Bu konu biraz havada kaldı. Ünal Bey ekran görüntülü olarak iletebilirseniz yükleme yerini yüklemek isteyen arkadaşlar faydalansın .
Müsait olduğunuzda paylaşırsanız yardımcı olması açısından çok iyi olur :)
 
Ben google chrome meta4 clickone eklentisini kurup tekrardan öyle imzalamanızı öneririm bi süre önce bizde de aynı sorun vardı ve bakanlıkla görüştükten sonra bu program ile yapabileceğimiz söylendi eklentiyi kuruduktan sonra e imzayla imzalıyabildik isterseniz bide bu şekil bi deneyin iyi çalışmalar.
 
Cem bey,firmamızda faaliyet yeri değişmemekle birlikte sadece numarası değişmiş olup yanı no:14 dü şimdi 20 oldu ama faaliyet yeri değişmedi bu durumda sistem üzerinden bunu değiştirmemiz gereken bir yer varmı yada il çevre ye bildirmemiz gerekir mi
?Sistem üzerinden unvan değişikliği gördüm ama adres değişikliğine dair birşey göremedim.
 
@Merve Cömert Bence bildirmeniz de fayda var. Zaten muhasebeciniz maliye'ye adres bilgilerini göndermiştir. Siz de yeni adresin yazılı olduğu ticaret sicil gazetesini yükleyerek il çevreye bildirebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst