• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,599
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,203
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 955
Moderatörün son düzenlenenleri:
Elif hanım faaliyete ara verme dilekçesinin bir formatı var mı, sadece dilekçemi yazdınız? ve ek olarak bir şey talep ettiler mi?
 
Evin hanım,yalnızca dilekçe yazdık bir şey talep etmediler ancak bir tesis için dilekçe verdikten sonra kontrol amaçlı denetime geldiler.
 
Sadece EÇBS değil, Bakanlık sitesi ve ona bağlı subdomainler de gitti. Datacenter kaynaklıdır ?‍♂️ 2019'da uğraştığımız şeylere bak.
 
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin.
Danışman firmamızda değişikliğe gittik. EÇBS de danışmanlık firmamız yeni olduğu için tek tek firmalar ile sözleşme yaparak sistemde de onaylarını yaparak yeterliliğe yükleyeceğim. Fakat aklıma takılan birşey var sistemde hala eski danışmanlık firmamızın kaydı var. Çünkü e-izinde başvurularımız var. Onay sürecinde ve Onay bekleyen başvurularımız var diye faaliyeti sonlandırmadık. Yanlış mı yapıyorum ne yapmam gerekiyor??
Bir de herşey yenileneceği için iç tetkik ve eğitim gibi raporlar da güncellenmesi gerekiyor sanırım onlar için herhangi bir sürem var mı? Ya da şuan ki durumda yapmam gerekenler neler ?
 
Merhabalar bir firmamızı düşürdük onu tekrar yükleme işleminde şirket yetklilsinden tesis ekle ve vergi no sözleşme girdim yalnz onay beylıyor yazısı çıktı bu onayı nerden verıyoruz acaba? şirketin sahibinin e devletinden girdigim zaman hesap ve tesisde onaylı gözukuyor
 
Merhaba

Yeterlik uygulamasını açıp adınızı altında bulunan unvanı firma unvanı olarak değiştirin. Kurum kuruluş işlemlerinde onay bekleyen işlemler kısmından halledebilirsiniz.
 
merhabalar, havalimanı ile yapmış olduğumuz danışmanlık sözleşmesini sisteme yükledim. onay aşaması için firma yetkilisine ulaşmamız şart değil mi? tesis yetkilisi üzerinden işlem yapamıyorum çünkü. havalimanı ile çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
 
Merhabalar;
Entegre Çevre Bilgi Sistemine şube olarak firma eklemem gerekiyordu. Şuan ki adres Hem Firma olarak hemde Tesis/Şube olarak kayıtlı. Yaptığım bir işlem sonucunda aynı adres Firma, Merkez Tesis/Şube ve Tesis/Şube olarak 3 kalemde açıldı. Şuanda yapmak istediğim sadece Adana Firmasının Firma, Maraş Firmasının ise Tesis Şube olarak eklenmesi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
 
Merhaba
Danışmanlık firması olarak bir tesisle protokol yapmak istiyorum. Protokol yapmak istediğim firma yetkilisi e devleti üzerinden firma ve tesis kaydı yaptırdık. Yine firma yetkilisi üzerinden yeterlik uygulamasına giriş yaptım. Danışmanlık firması olarak vergi numarası girip protokol yapmak istediğimde firma görünüyor fakat tesisi görünmüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olur musunuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst