• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,600
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,204
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 956
Moderatörün son düzenlenenleri:
Atık Yönetim Uygulaması (Atık Beyan Sistemi(TABS) / MoTAT / Kütle Denge Sistemi(KDS))) , Sistemde hata mı var ben mi giremiyorum acaba ?
" Hata : -- ÇKN numaralı tesis bulunamadı " hatası alıyorum ?
 
Aynı hatayı bir firmada bende alıyorum . Diğerlerinde böyle bir sorun yok . ALO 181 den böyle bir mail geldi ama açan yok .
Başvuru Açıklaması:
Atık Yönetimi Uygulamasına Tıkladınızda çkn numarasında hata almakta iseniz Atık Yönetimi Uygulama Sorumluları ile (410 14 23) Görüşe bilirsiniz.
 
Arkadaşlar merhaba. Firma yetkilisinin sisteminden tesisi aktifleştirmek üzere giriş yaptım fakat aynı vergi numarasına bağlı olan diğer firma görünüyor ve benim asıl eklemem gereken firma görünmüyor. Bu durumda hangi yolu izlemeliyim?

Belediyeler nasıl aktifleştirilecek yardım lazım acill ???? hangi şanslının üzerine görünecek tesis?
 
Arkadaşlar,

Çevre izin yenileme süreci, sistemin kapalı olduğu döneme denk geldiğinden başvuru yapamadık. Yeni sistemde firmayı ve firmaya bağlı tesisi aktif hale getirdim.

E-çbs üzerinden giriş yapıldığında sol tarafta şahıs uygulamalarından e-izin uygulamasına giriş yapabilen var mıdır? Benim sistemimde hata veriyor.

İyi çalışmalar.
 
@Erkan Karakaya
alay ediyorlar bizimle. ayıptır. daha sistemin çalışmıyor. sen süre veriyorsun. sen önce bizden özür dile çalışan sisteme çomak soktuk, ortalığı *ok ettik diye. sistem 30 günden uzun süredir de çalışmıyor. oldu olacak süresi geçen izin başvurularını da yaksınlar tam olsun. komik gerçekten komik. kim oturuyor bu kalvyenin başında merak ettim.
 
AYNI VERGİ NUMARASINA AİT 2 TANE TESİS VAR . YETKİLİ DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU YAPINCA SADECE BİR TANE FİRMA ÇIKIYOR . TESİS EKLE KISMINDAN MI EKLEYECEĞİZ DİĞERİNİ BİLEN VAR MI ?
 
Merhaba Arkadaşlar,
Eski firmayı sisteme entegre ettim.Ancak eski yapmış olduğum bildirimler çıkmamaktadır.Bu durumda ne yapmam lazım?Yardımcı olursanız sevinirim.
 
ben 1 tane tesis onayladım ve ana ekranım dahil heryerde onaylı 1 tesisim görünüyordu.
Bugün firmaya da kendimi yetkili olarak ekledim firmam da firma listemde görünüyor.
ama soldaki menüde tesislerim dediğimde 2 tesis çıkıyor ? onaylamadım ki 1 den fazla nasıl çıktı
 
@Özkan Baykanoğlu
Özkan Bey merhabalar. Bakanlığı aradım. Kurum olduğu için kurum girişi yapılması gerektiğini, bununa alakalı butonların henüz açılmadığını beklememiz gerektiğini söylediler.
 
şahıs uygulamalarının altında da tesis uygulamalarının altında da yeterlik uygulaması var hangisinden giriş yaptınız? gerçi ikisinin de açılacağını sanmıyorum şuan ama...
 
@levenntyildirim

Levent Bey selam,

Firmayı ve fimaya bağlı tesisi aktif hale getirdikten sonra bir tesisim için ''Uygulama Listesinden'' Atık Su Bilgi Sistemini kullanabilmek adına ekleme yaptım. Online çevredeki haliyle yaptığım tüm girişleri yeni sistemde görüntüleyebiliyorum.
 
e-yeterlilikte tesis işlemleri > danışmanlık yapılan tesislerde aktifleştirdiğim tesislerin bir kısmı görünüyoe. ama yeni tesis ekle kısmına bastığımda vergi no giriyorum firma bilgileri çıkıyor ama aşağıda tesis çıkmıyor ve ekle dediğimde hiç birşey olmuyor. bu konuda bilgisi olan var mı?
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    39.5 KB · Görüntüleme: 67
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst