• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...



Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • ecbs tesis kaydı.pdf
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,600
  • ecbs firma kaydı aktarma.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,204
  • UygulamaDestekHattı.pdf
    371 KB · Görüntüleme: 956
Moderatörün son düzenlenenleri:
@Melih Coşar

tesislerde çevre izni uygulaması uygulama listesinde yok. yeterlik var ama o sadece danışman firmalar için değil mi?
 
@Tunç Bozkurt
Yeterlik uygulamasını aktifleştirdiğim tesisimi izin-lisans uygulamasında görüp üzerine danışman atayabiliyorum. Mantiken ve söylemsel olarak yanlış ama şimdilik durum böyle Tunç Bey :)
 
sözleşmesi devam eden firmalar bende de aynı şekilde. danışman atayabiliyorum, hatta gfb ve izin başvurusu kısımları da aktif. ama sözleşme süresi eski sisteme yüklenen tarihi geçen firmalar otomatik olarak yeni sistemde çıkmıyor. yeni tesis ekle dediğimde de önceki gönderimdeki sorunu yaşıyorum. bakanlığa mail attım bakalım belki dönen olur.
 
vergi numarası yanlış görülüyorsa nasıl bir yol izlediniz arkadaşlar?
 
Önceki cevapları görüntüle…
@Ünal Kemal Ünal Bey , sanırım kendimi ifade edemedim . Mesajımı tekrar okumanızı rica ediyorum :)
Aylık ziyaret takvimini yani aylık ziyaret tarihlerini sisteme girmeleri zorunlu. Ancak İç tetkik , eğitim raporu gibi belgeleri yüklemelerine gerek yok diye belirttim.
İş akım şeması , kapasite raporu , ticaret sicil gazetesi vb. belgeler zaten başvurularda da yükleniyor. Döküman havuzundan kolaylıkla seçip tekrar yükleme de yapabiliyorsunuz.

Yanlış bir bilgim var ise kaynaklı beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Değişen bi durum veya duyuru varsa henüz bilgim yok. Ama bu zamana kadar bu şekilde çalıştım. Hiçbir denetimde de sistemden evraklarım sorgulanmadı :)
[automerge]1563977840[/automerge]
@Fatih Koçak Ek olarak bir zamanlar Aylık Değerlendirme Raporları sisteme yüklenecekti ancak askıda kaldı. (Bilgi için @Olgaç Sürmelihindi 'ye teşekkürler :)
 
bu sisteme yükleme olayı yeni geldi değil mi eskiden yoktu
 
Arkadaşlar merhaba, çever görevlisi belgemi yenileme ile ilgili bütün aşamaları tamamladım (foto, dekont, diploma vs herşeyi ecbs sistemine yükledim) fakat e-imzala gönder seçeneğine bastığımda mobil imza seçeneği çıkmıyor bu işlemleri sadece e-imza ile mi yapabiliyoruz? ben bu belgeyi alırken mobil imza ile almıştım şimdi tekrar mobil imzamı yeniledim fakat işlem yapamıyorum.

Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
 
Arkadaşlar merhaba,

Çevre görevlisi için online eğitimi tamamladım ve eğitim sertifikasını indirdim ancak diğer işlemler için entegre çevre bilgi sisteminde ilgili yer açılmıyor ve eski sistemde tamamen açılmıyor.

Yeni başvuru kısmını da bulamadım orada nasıl yapacağız bilen birisi yardımcı olabilir mi?
 
@Serkan Çiçekay

30 mayısta açıklanan vize eğitimini mi tamamladınız, bir öncekini mi?

ayrıca mobil imza konusu benim de sorunum.

@Tunç Bozkurt

sorunu çözdüm arkadaşlar, vergi numarası girdikten sonra il seçerseniz tesisler çıkmıyor. il seçmediğim takdirde o firmanın tüm tesisleri ile protokol yapabiliyorum.
 
merhaba arkadaslar beledıyelerın yetkılılerı sıstemlerını nasıl aktıflestırır . bununla alaklaı ıslem yapan war mı . listelerde cıkmıyor onceden yetkılı olan kısının beledıyesı . bununla ılgılı tek care beledıye baskanından yetkı yazısı alıp sıstememı yuklemek
 
@Didem Akman
@gyogunlu
 
Önceki cevapları görüntüle…
@deryanil yanlış yönlendirme olmaması adına, sizin girdiğiniz sayfa tesisin çevre görevlisi sayfası değil. Tesis yetkilisinin girdiği sayfanın ekran görüntüsü anladığım kadarıyla.
 
@Tunç Bozkurt
Merhaba Danışmanlık fırmasında gözükmeyen tesıslerı bu şekılde ekleyebıldım ; Fakat çevre görevlısı atama ışlemını gerçekleştıremıyorum.
sız atama yapabıldınız mı ?
 
EÇBS de, Çevre görevlisi belgesi soyadı değişikliği yapan oldu mu ?
Eşimin belgesinin soyadı değişikliği için başvuru yap dediğimde, "Çevre Görevlisi Eğitimi Katılımınız Bulunmamaktadır." uyarısı çıktı ?
 

Ekli dosyalar

  • 2222.png
    2222.png
    33.9 KB · Görüntüleme: 25
Entegre Çevre Bilgi Sistemine aktarımını sağlamak istediğim firmamın vergi numarası eski vergi numarası olarak görünüyor. Benzer sorunla karşılaşan veya nasıl bir çözüm üretilmesi gerektiği hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
 
Arkadaslar UAVT kodu bu şekilde hata veriyor. Destek hattını aradım günlerdir hep kayıt aldılar dönüş yok. Çoklu kullanıma açtırmak istiyorum dedim belirttim tüm bilgileri de verdim yine dönüş yok.Firmayı aktifleştiremedim çevre izni yüklemelerimiz için geri sayım devam ediyor. Bunu çözmenin başka yolu var mı acaba Ona yöneleyim.
 

Ekli dosyalar

  • ekran sorun.png
    ekran sorun.png
    49.1 KB · Görüntüleme: 50
@Şafak YılmazM
Merhaba; @Şafak Yılmaz aynı durum bizde de mevcut aynı işlemleri bizde yaptık bakanlık bu şekilde yapın dedi yetkili değişiklik için dilekçeyi il müdürlüğüne gönderdim onaylandı onların sisteminde onaylı ama bizde başvuru onaylanmadığı görünmekte. Bütün işlerimiz beklemekte malesef
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst