• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eskişehir Teknik Üniversite Çevre Yönetimi Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans eğitimi hk.

  • Konuyu başlatan Silinen üye 26060
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 26060

Arkadaşlar merhaba Eskişehir Teknik Üniversitesi Lisansüstü eğitim enstitüsünün çevre mühendisliği abd çevre yönetimi uzaktan tezsiz yüksek lisans eğitimi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
 
Merhaba, bu programdan mezun olan çevre mühendisleri yüksek mühendis ünvanı alabiliyor mu?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Silinmiş
Üçü de çevre mühendisliği anabilim dalına bağlı.
 
Merhaba, ben 1 yıl önce katıldım bu programa. Yapmak için yapıyorsanız yapın yoksa çevre mühendisliği eğitimi almış biri için biraz basit kalıyor.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Selen Ü.S.Evet tamamladım. Yanlış hatırlamıyorsam 2 dönem toplam 3 bin TL idi. Dönem başına 5-6 ders alınıyor. Bir de bir dersten bitirme projesi hazırlıyorsun. Dediğim gibi çok basit ve bu çevre mühendislerine hitap etmiyor aslında. Kamuda görev yapıp maaş zammı vs. almak isteyenler için ideal.
 
Üst