• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Excel danışmanlık

Emeğinize sağlık.
bende böyle bi dosya üzerinde çalışıyorum. özellikle sizin denetim başlığında. denetim başlığına öncelikli yönetmelikler ve bu yönetmeliklerle ilgili sorular, cevaplar ve açıklama başlığı açtım. örneğin yönetmelik tehlikeli atıkların kontrolü ilk soru tehlikli atıkları için depolama yeri var mı? veya lisanslı bir firma ile anlaşmalı mı? cevap kısmına evet yazdıysanız açıklama kısmına lisans belgesi şu dosya içerisinde eğer cevap hayır ise açıklama hemen başvur şeklinde... yani bunun gibi... ama bir çok yönetmelik olduğundan sadece sektör ile alakalı olan yönetmelikleri baz almak yeterli olacaktır.
Tekrar teşekkkür ederim
 
Ceyda hanım tabii ki yapılabilir hatta çok fala şeyde eklenebilir ama her ekleme yaptığınızda kodlarla sürekli oynamak zorunda kalıyorsunuz siz yaptığınız dosyayı gönderin ben nasıl yardım edebilirim diye bakabilirim. Şu sıralar çok fazla zamanım yok bazı durumlardan dolayı. Bu arada hızlı yazı yazdığım için cümlelerim bozuk çıkıyor o yüzden herkesten özür dilerim bu dosyaya ek olarak atık bölümüde konulabilir ekstradan veri sayfası vardı oraya güncel mevzuatı çekmeyi düşünüyordum yani bir tuşa dokunacaksınız mevzuatın en güncel hali dosya olarak önünüze gelecek ve daha bir sürü yapılacak iş var ama bunlar çok fazla zaman alan şeyler. Alternatif olarak yaparken çok zorlanırsanız internetten google doctan kendinize form oluşturun buda bir alternatiftir işinizi görecekse ayrıca formu excel üzerine yazıyor yani bence iyi bir alternatif yapacağınız işlemleri daha kısa sürede yaparsınız bence
 
@temuçin

Bede zaten bununla ilgileniyorum 2-3 haftadır. yönetmelik güncellemesi ve gerekli sorular nedir şeklinde 2-3 haftadır uğraşmaktayım. bitirince sizlerle paylaşırım.(işlerimin yoğunluğundan vakit buldukça uğraşabiliyorum tabi :( ) danışmanlık konusunda yönetmelik yani mevzuat kısmı çok gerekli bir şey.
Kolay gelsin :)
 
Kodlamayı yeniden yaptım eski kodlamadana kaynaklanan hataları düezeşlttim ayrıca dosyanın excelde yapılmış bir program gibi gözükmesi için exceli sakladım. Daha önce dediğim gibi bu bir örnektir. Artık excel tablolarıyla işimiz kalmadı onun yerine listeler kısmına çift tıklamanızla giriş yaptığınız tüm verielr önünüze gelir. Denetim resmi ekleme kısımları eklenmiştir resimlerinizin uzantısı jpeg yada gif olmak zorunda yoksa hata verir eğer eklememişseniz size uyarır denetim fotosu yok diye buna istinaden firma bilgileri giriş kısmının eski logo ekle kısmıda değiştirildi zaten kodları baştan yazdığım için onuda artık hücreye eklettiriyorum. Ceydak arkadaşımızın dediği gibi denetim soruları eklenmiştir.Denetim sorularını çalışma kitabı içindeki sorular excel sayfasına yazın yada başka yerden oraya kopyalayın.Daha sonra denetim notları giriş bölümüne gelip bütün bilgileri girin ayrıca denetim soruları tablarına sorularınız seçin cevab kısmına cevapları yazın ve not girişi tabına gelip notu kaydet dediğiniz zaman denetim soru ve cevaplarınızda kaydolur kısaca denetim sorularıda denetin notlarının bir parçasıdır. Firma raporu kısmı eklenmiştir.İlk girilen Firma bilgileri kısmının istenilen şekilde çıktısını verir.

İçindekiler
firma bilgi girişi
çevresel bilgi girişi
denetim notları
firmaraporu
Yapılması Planlananlar
Gfb girişi
Atık girişi
Dİğer raporlamalar

******Lütfen kullanmadan önce yardım kısmını okuyun*********
 

Ekli dosyalar

  • danısmanv1.xls
    1.3 MB · Görüntüleme: 363
Arkadaslar
denetim sorulari ve yapilacaklarla ilgili listeye ihtiyacim vardi.Burayi gorunce baktim ama
Dosyayi aciyorum ama "denetim soruları" olarak dosya icinde bilgi goremedim.
Acaba nasil kullanilacak bu dosya, yani sorular dosyada mi, yoksa biz soru mu girecegiz?
Tesekkur ederim
 
Siz veri gireceksiniz. Danışmanlık firmalarına yada birden fazla tesise bakanlar için hazırlanmış bir dosya bu. Hangi firmadan ne başvuruları yaptınız neler eksik bunları takip etmek için..
 
Üst