• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eylül 2016 yds sınavı hk.

Kübra Kayapınar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Ağustos 2013
Şehir
Diyarbakır
Firma
İller Bankası A.Ş.
İçinizde önümüzdeki YDS sınavına hazırlanan birileri olabilir düşüncesi ile yazıyorum arkadaşlar.

Benim hiç aklımda yoktu ama sanki hazır etmemiz gereken bir 50 puan var, kamudaki sözleşmeli alımlarda vs. de şart koşacaklar sanırım bunu artık. Ya da böyle bir şart vardı ben bilmiyorum.

"Quiz Master Plus - Güvender Yayınları" kitabını arıyorum, pdf olarak kursa giden arkadaşlarım da olabilir diye düşündüm, var ise paylaşmanızı rica edeceğim.
 
@Kübra Kayapınar
Daha demin yds başvuruları ne zaman yds siz olmayacak en az 50 almam lazım gibi şeyler soruyordum kendime
 
@Burak Bilen maalesef geçen hafta pazartesi son gündü başvuru :/
Bir sonraki dönem için muhakkak başvurun ve bu kitabı edinmeye çalışın; hafta sonu bir kursa katıldım, orada kullanıyorlardı gerçekten güzel bir kaynak, temeli olan bence kursa gitmeden bu kitapla 50 puan yapar.
 
Üst