• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Fabrika içi atık alanı

Gizem Özenç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Kasım 2010
merhaba;
fabrika içi atık alanı oluşturuyoruz bunun için görsel birkaç örneğe ihtiyacım var elinde olanlar paylaşabilirse sevinirim herkese iyi çalışmalar.
 


Geçici Atık Depolama Alanı için,

14.03.2005 tarihli ve 25755 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği” Atık üreticisinin yükümlülükleri başlığı altında Madde 9. m) bendinde “m) Atıkların fabrika sınırları içinde tesis ve binalardan uzakta beton saha üzerine yerleştirilmiş sağlam, sızdırmaz, emniyetli ve uluslararası kabul görmüş standartlara uygun konteynırlar içerisinde geçici olarak muhafaza etmekle, konteynırların üzerinde tehlikeli atık ibaresine yer vermekle, depolanan maddenin miktarını ve depolama tarihini konteynırlar üzerinde belirtmekle, konteynırların hasar görmesi durumunda atıkları, aynı özellikleri taşıyan başka bir konteynıra aktarmakla, konteynırların devamlı kapalı kalmasını sağlamakla, atıklarını kimyasal reaksiyona girmeyecek şekilde geçici depolamakla yükümlüdür.” hükümlerine uyularak yapılması gerekmektedir. Yukarıdaki ilgili yönetmelik hükümlerine göre uygun bir yer seçilip, standartlara uygun bir şekilde yapılmanız gerekmektedir.

Örnek fotograf da ekte verilmiştir.

İyi çalışmalar...
 

Ekli dosyalar

  • Örnek Tehlikeli Atık Depolama Alanı.pdf
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,422
Üst