• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Farklı yerlerde staj yapmak

mmtkarayel

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Aralık 2015
Firma
Yok
Erciyes Üniversitesin de 3.sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Zorunlu 24 günlük Stajımın 12 günlük kısmını Kayseri KASKİ Atıksu Arıtma tesisin de yaptım. Yaz okulu alacağım için kalan 12 günlük Stajımı yaz okulun'dan sonra yapmayı düşünüyorum. Kalan Stajımı yine aynı yerde yapmamı mı önerirsiniz yoksa başka bir yerde mi yapmamı önerirsiniz ? Kendi görüşüm farklı bir yer bulup kalan stajımı orda yapmak isterim çünkü yeni deneyimler tecrübeler kazanmak istiyorum. Kayseri de Staj imkanı sağlayabilecek kişiler varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Tabi mümkün olduğunca çok yerde yapmak iyi, daha çok sorun ile karşılaşıyorsunuz. Daha farklı bilgileri tecrübe etme imkanınız oluyor. Ancak okul yönetmeliğini iyice okudunuz mu? Örneğin 12-12 şeklinde stajı bölebiliyor musunuz? Benim okulumda 20 gündü her bir staj. Bir yerde 10 Günden az yapamıyordunuz.
 
Belirttiğiniz zorunlu staj gün sayısı oldukça az. Bu yüzden benim kişisel görüşüm, nitelikli bir firmada tüm stajınızı tamamlamanız yönünde. Küçük ve çok iş olmayan yerlerde tabii ki fazla sürede staj yapmanız mantıksız olacaktır. Bence stajlarını bu yönde değerlendirmeli ve bunun dışında boş zamanın olursa veya okul ile birlikte yürütebileceğin bir staj sürecin olursa senin için bir çok anlamda verimli olacaktır. Başarılar.
 
Üst