• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Formata uygun vaziyet planı

Serpil Yumrukaya

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Haziran 2011
Tesisimize gfb için başvurdum ve vaziyet planı rededildi sebep vaziyet planının formata uygun olmaması nasıl olcak peki formata uygun vaziyet planı lütfen yardım
 
Tüm tesisi kapsayan bir vaziyet planı olmalı. bu vaziyet planında makina yerleşim planı, tesis çevre izni alacağı konuyla ilgili kaynaklar, tesis çevresi, bina bölümleri vs. bunların yanında örneğin atık su için çevre izni başvuru yapacaksanız arıtma tesisi görünmeli planda ayrıca temiz su hatları ve pis su hatları mavi ve kırmızı renkte gösterilmeli, deşarj noktasıda işaretlenmeli. Tesisinizle ilgili detaylı bilgi verirseniz daha kapsamlı bir yardımda bulunabilirim.
 
Merhaba,
Vaziyet planları ve iş akım şemalarının çizim yöntemleri (otocad,word..v.s.) önemli midir?Problem oluşturan bir metot var mı?
 
@Elif İlkem İnci

Ölçekli değilde ölçülendirilmiş dersek daha doğru olur. bölümleri ve makina yerleşimlerini göstermeniz ve ölçülendirdiğiniz toplam alanın yapı kullanım izniyle aynı olduğuna dikkat ediniz.
 
Üst