• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Forumda siyaset ve futbol konuları hakkında

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.

Forumda siyaset ve futbol tartışmaları yeniden serbest olmalı mı?

  • Futbol tartışmaları serbest olmalı

    Oy: 11 8.9%
  • Siyasi tartışmalar serbest olmalı

    Oy: 3 2.4%
  • Her iki tartışma konusu da serbest olmalı

    Oy: 28 22.8%
  • Forumda siyaset yapmak ve futbol üzerine tartışmak yasak olmalı

    Oy: 81 65.9%

  • Kullanılan toplam oy
    123
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyum her ikisi de serbest olmalıdan yana. Hatta organizasyon yapılıp maçlara bile gidilebilir.

Bu arada şu sözü de ekleyeyim

"Futbol asla sadece futbol değildir" demiş Simon Kuper...
 
@Ferhat Elçi Hanfendi ben miyim ? Hanımefendi diyecektin sanırım , dönem dönem forumdan uzak kaldım , arada girdiğimde de fikirlerimi savunmakta özgürüm.Türkçen azsa İngilizce anlat onu da anlarım ;)
 
@Gülin Ç. İngilizce gerek yok KÜRTÇEM var forumdan uzak kalmak evet güzel taktik ve nacizane bir tavsiye beğenen arkadaş da fikrini söylesin beğenmek ile olmuyor sadece meraktan hangi paylaşımım siyasi içerik barındırıyor öğrenmek için yanlış anlamayın
 
@Ferhat Elçi Arkadaşım sen Şu an yanlış kişiye yürüyorsun , Ben kimseyi ötekileştirmedim , tam tersini savunuyorum.Anlamak istemiyorsun , laf söylemek istediklerin varsa benim üzerimden değil de , direkt ismini etiketleyerek yapabilrsin.
 
"Bazı insanlar futbolun ölüm-kalım meselesi olduğuna inanırlar. Sizi temin ederim ki, bundan çok daha fazlasıdır."

Brian Clough

Dünya en çok 3 şey konuşulur ve kimse bu konular hakkında çok şey bilmez.

Din - Siyaset - Futbol
 
Bence iki konuda konuşulmamalı.
Gerçi şu da var
Hangi konuyu konuşursak konuşalım nihayetinde ucu siyasete dayanıyor.;)
 
abowww , sabah tek bir mesaj yoktu. Şimdi bir bakayım ne olmuş diye, maşallah daha konu başlıkları açılmadan tartışma başlamış bile. Benim şahsi fikrim boşverin futbol ve siyaset işini, bu işleri meslek edinmişlere bırakalım. Bence foruma siyaset-futboldan çok çevre ile ilgili fütürist düşünceler başlığı açalım, herkes bir projesini yazsın tartışalım bakarsınız aramızdan birbirleri ismimizi duyurur.
 
Tartışabilmek öğrenilebilen bir yetenek ve neticesinde her iki tarafında kazandığı, karşı tarafa saygı göstermeyi gerektiren bir eylemdir. Bunu kaldıramayacak olanlara bu ortamı sunarsanız ortaya kavga gürültü kaos çıkmasına ve gerilemeye neden olursunuz. Boşa vakit kaybı, itibar zedelenmesi, kötü sözler vb ile forumun kalitesi düşer. Öncelikle tartışabilecek insanlar yetiştirilebilmeli, daha derinlere daha temellere inilmeli. Önce insan değişmeli.
 
Lütfen herkes oyunu kullansın. Başkalarının yorumunu beğenmek yeterli olmuyor. Yeteri kadar kutuplaştık herkes ya fikrini yazsın yada oyunu kullanıp beklesin rica ediyorum...
 
Ben ikisinin yasak olması yönünde kullandım. Aslımda siyasete odanın siyasi duruşu konusunda girildi bu forumda. Lakin diğer konularda kutuplaşan bir ülkeyiz.Ayrıca her kişinin görüşü var ama kantarın topuzu kaçabilir
 
Güzelim forum sayfası tek bir konu başlığı ile savaş alanına dönmüş?. Konuşulacak konu var konuşulacak yer var, siyaset ve futbol bu platformun konusu değil olmamalıdır. Bu tarz tartışmalar yapan farklı platformlar eminim vardır. Ama burası değil bence ve olmamalı da. Konuşulduğu takdirde ne olur ne hale gelir sayfa önizlemesini gördük.
syg.
 
Merhaba,

Herkes oy kullanıyor bu yüzden sayfanın yoruma kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Oylama sonucuna göre açılır ya açılmaz.

Teşekkür ederim.
 
Merhabalar Herkese;
Din, Siyaset ve Futbol tartışmaları dipsiz bir kuyu gibi... benim görüşüm. Kimse bu tartışma neticesinde ne dinini ne takımını ne de siyasi görüşünü değiştirir. Siyasi görüşlerde anca kendini etkileyen bir durum olursa insanlar değiştirebiliyor. Başka bir konu olur tartışırsın sonunda şunu diyebilirsin ya sen haklısın senin dediğin gibi yapılması lazım diye... ama bu konularda öyle olmuyor.
Tartışma herkes kendine göre adil ve objektif olacağını ve insanların fikirlerinin değişeceğini bilsem evet derdim.

Saygılar..
 
Çok lazımmış gibi bir fikir de benden gelsin madem ?
Siyasetin bilgi işi, sporun ise eğlence dolu olduğunu düşünmekteyim. Herkes siyaset yapamaz ama herkes futbolun güzelliğinden faydalanabilir. Televizyonu sadece haftanın futbol maçlarının özetini izlemek için açan biri olarak futbolun güzelliklerini burada da konuşabileceğimizi düşünüyorum. Zaten 24/7 spor konuşmayacağız burada, herhangi bir takım büyük bir başarı sağladığında ancak açılır bu konu. Bir de konuşurken düzgün dil kullanıldı mı günün yorgunluğu futbol ile biter düşüncesindeyim❤?
 
yasaklansın oyu verdim ama asıl fikrim forumda her konunun tartışılması, konuşulması gerektiği yönünde. ama maalesef henüz o seviyeye ulaşamadık. toplum olarak nedense bazı konuları tartışamıyoruz. Siyaset ve futbol bunlardan sadece bazıları.

bence de bu konu kapatılmalı, çoğunluğun ne istediği belli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst