Geçici faaliyet belgesi için başvuru

Üyeler Görebilir
tehlikesiz atık lisansı için geçici faaliyet başvurusu yapmak istiyoruz. Acil durum müdahale planını nasıl temin edebiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.

iyi çalışmalar..
 
Üyeler Görebilir
Cevap: geçici faaliyet belgesi için başvuru

Arkadaşlar 2 gündür bi tesisi için gfb başvurusu yapmaya çalışıyorum gerekli belgeleri yüklüyorum fakat ilerleyemiyorum ilerle butonu çıkmıyo dolayısıyla başvuru yapamıyorum daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
 
Üyeler Görebilir
ambalaj atıkları toplama ayırma tesisi için gfb aldık ve aynı tesise tehlikesiz atıklar içinde başvuru yapicam fakat sistem hata veriyor, tekrar gfb başvurusunu kabul etmiyor. bilgisi olan varmı acaba?
 
Üyeler Görebilir
tehlikesiz atıklar için gfb kapsamında başvuru yapamıorsnuz. onu bakanlık deıl il müdürlükleri lisansını verıyor il çevreyle görüşün ve mümkünse bana da sonucu açıklarsnz sewınırm.
 
Üst