• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geçici depolama alanı

eesmaca

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Temmuz 2012
Az miktarda tehlikeli atık üreten tesisler birbirlerine yakın mesafede ise sözleşme veya başka bir yolla ortak geçici depolama alanı kullanabilir mi??
 
50 kg altı için bu durum söz konusudur. ancak atık sahasından çıkış yapılırken her firma kendi adına çıkış yapmalıdır.
 
@Filiz Bali
50 kg altı atık taşımak için ve atık sahasını n kullanılabilmesi için vergi numarası şartı aranacağını düşünmüyorum, gerekçesi, bir yerde yazılı mı?
 
iki tesisin atıklarını tek bir yerden çıkarıyorum. tesiste yıllık 200 kg yağ, yıllık 200 kg eldiven ve yağlı bezler, yıllık 300 kg kontamine ambalaj oluşuyor. söz konusu tesis bakanlık denetimi geçirdi ve gelen denetçiler başka tesisten çıkarılmaz dediler. miktar bakımından 5 katı atık oluşturan tesisin aynı vergi numarasına sahip olduğunu, tesis diğer tesisten yapılan beyanlarımı sunduğumda sorun olmadı. 50 kg nin altında taşınmış gibi sunulabilir ki ben öyle bile demedim.
 
Üst