• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geçici faaliyet belgesi reddi

Tuğçe Kökbaş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
Firma
X
merhabalar. Biz bir firma için gfb başvurusunda bulunmuştuk bugün baktığımızda gfb reddedildi gözüküyor. Sistemimizde, hangi eksiklerden olduğunu gösteren bir yer göremedik. Acaba eksikliğin neyden olduğunu nerden öğrenebliliriz ?
 
Reddedildi yazan yerin hemen yanında belge görüntüleme var. Ona tıklayın java penceresi açılacaktır ve bir süre sonra karşınıza çıkacak ikonda "RUN" yazana tıklayın. Ondan sonra çıkacak ikonda "No" yazan ikona tıklayın. Karşınıza açılacak şeçeneklerde kopyalaya tıkladığınızda bilgisayarınızda istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. Bilgisayarınıza kopyalanan dosya formatsız olabilir. Birlikte aç diyerek PDF formatını seçerek açtığınızda eksikliklerinizi göreceksinizdir.
 
yanlız firmamızın sistemiyle girdiğimiz zaman reddedildi yazıyor ama ordan işlem yapamıyoruz ama kendı sıstemımden gırdıgım zaman değerlendiriliyor gözüküyor açıkçası anlayamadım
 
Eğer dediğim yerde belge görüntüleme yok ise demek ki henüz sizin sayfanıza değerlendirme sonucunu bildirmediler demek oluyor. Ama siz İl Çevre Müdürlüğünü arayarak dosyanızla ilgilenen kişiden red sebeplerini faks veya mail yoluyla göndermesini yada en azından telefonda okumasını isteyebilirsiniz.
 
Rica ederim. Sizin sayfanızda da reddedildi yazdığı anda hemen yanında bulunan belge görüntülemeyeye tıklayarak yukarı anlattığım işlemleri yaparsanız kendinizde görebilirsiniz.
 
yüklediğim dosyalar belge görüntülemede RUN----NO yapsam da açılmıyor.. Bilgisayarıma kopyalayıp birlikte aç demem gerekiyor. Sadece belgeyi açıp bakmak istiyorum ben. Bu konuda yardım edebilir misiniz?
 
DijitalImzaSetup dosyasını yüklerken hata oluşuyor. Sanırım bu yüzden göremiyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor.

Yükleme İşlemi sırasında hata oluştu: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\lib\ext\commons-codec-1.3.jar (Erişim engellendi)
 
@pre_conception
Bilgisayarınızı admin kullanıcısıyla açın. Açamıyorsanız Program Files -->Java klasörüne sağ tılayıp özellikler diyin. Salt okunuru kaldırın. Yukarıdaki Güvenlik sekmesinden kendi kullanıcınıza full yetki verin. Bu kadar.
 
yaptım olmuyor olmuyor.. mixed code / security vs. oradaki ayarı da yaptım. Belge Görüntüle .. Göster diyince belgenin açılması gerekmiyor mu? Değişti mi sistem?
 
Merhaba arkadaşlar,
Çevre müdürlüğünden geçici faaliyet belgesi başvurusunda ek belge talebi oldu.İşletme devir alınmış ve Çed gerekli değildir kararında önceki firmanın ismi yer alıyor. Bana şu şekilde bir bildirim geldi;
"Sisteme yüklenen ÇED gerekli değildir kararı X.San.ve Tic.Ltd.Şti. adına düzenlenmiştir. Söz konusu karar kapsamındaki yükümlülüklerin şirketinizce üstlenildiğine dair (varsa) belge ya da resmi yazı." Bu resmi yazıyı nerden almam gerekiyor? firmaya onaylatmam yeterlimi yoksa başka bir resmi kuruma onaylatmam gerekiyor mu;?
 
@müberraa
il çevreye devir ile gilgiyi yazı ekine koyarak başvurucaksınız. sonuçta ÇED gerekli değildir kararını veren il çevredir. size yeni halini hazırlayıp verir.
 
Üst