• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geçici Faliyet Belgesi Reddedilmesi

İzzet AKBULUT

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Nisan 2009
Geçici Faliyet Belgesi Reddedilmesi 2. seferden sonra 6 ay baş vuru yapılamıyor, peki 1 kere baş vurduk eksiklik geldi, düzeltip gönderdik yine red geldi, 2. redden sonra direk bitiyor mu yoksa tekrar yükleme şansı veriliyor mu? Yani 2. redden sonra düzeltme şansı veriliyor mu, direk bitiyor mu? şimdiden teşekkürler arkadaşlar
 
2.bi red aldı tesisimiz ama İÇOM bi r yazı gönderdi ve eksikliklerin ivedilikle kısa zman içnde düzeltiniz dedi. İnsiyatif yani
 
@hanvey1105

arkadaşımızında dediği gibi insiyatiflerini kullanıp siteme girişi sağlayabiliyorlar öyle bir durumda il çevre müdürlüğünden yardım istemeniz gerekmekte iyi çalışmalar
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


GFB alındıktan sonra 6 ay içerisinde, Çevre İzin veya Lisansı için başvuruda bulunulmaz yada eksikliler giderilmezse Geçici Faaliyet Belgesi iptal edilir. 6 ay süre ile tekrar başvuru yapılamaz ve idari yaptırımla cezalandırılır.
 
red konularının neler olduğu yazılı olarak gellir firmaya onları düzenler tekrar gönderirseniz sorun olmaz tabi bakanlığı arayarak çek ettirebilirsiniz.2 red vakit kaybı yaratır imkanınız var ise bakanlığa bile gitmenizi tavsiye ederim.
red kısıtlaması yok ama ısrarla aynı yanlışta yapılamaz sanıyorum ki..
 
ÇKAGİLHY
Çevre izin veya çevre izin ve lisans belgesi ve ekleri
MADDE 9 .........
(4) Belge kapsamında değişiklik olması halinde önceki belge iptal edilerek yeni belge düzenlenir.

Çevre izin/lisansı alındıktan sonra kapasite artırımı, iş kolu değişikliği vb. değişiklikler olduğu zaman çevre izin/lisans işlemleri sıfırdan mı başlıyor? Bir de GFB aldıktan sonra kapasite artışı gerçekleşirse ve tesis Ek.2'den Ek.1'e geçerse ne yapmamız gerekir?
 
Israrla yanlış yapılmasından çok, ısrarla yanlış bulunması var.
 
GFB Başvurusu red edilebilir. bu durumda eksik belgeleriniz istenir. İvedilikle isterler. eğer hizmet alımı yaparak zamana bağlı gerçekleşecek ise bunu üst yazı ile bildirmeniz doğru olur. bunun dışında GFB alındıktan sonra 6 ay içerisinde istenilenler yapılmaz ise gfb belgeniz iptal olur.
 
Üst