• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geçim sıkıntısı olmasa hangi işi yapardınız?

Geçim sıkıntınız olmasa hangi işi yapardınız?


  • Kullanılan toplam oy
    137

Melike İlbilgi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Temmuz 2010
Bir iş ve insan kaynakları sitesi tarafından yapılan 'Geçim derdi olmasa hangi işi yapardınız?' anketini haydi bizde yapalım. Ah şu geçim sıkıntısı olmasa, gönlümden geçen mesleği icra edebilseydim diyor musunuz? Kimler hayalindeki mesleği yapıyor, kimler işinden memnun değil bir nabız yoklayalım mı? Anket seçenekleri yeterli değilse yorumlarınızla renk katabilirsiniz.. :)

meslekler.jpg
 
Valla şu anda kendi mesleğimi yapıyorum, ama durumum kötü olsaydı başka işleri yapardım. Durumu düzeltince yine mühendislik yapardım.

Gördüğünüz üzere çevre mühendisliği aslında bir lüks:)))
 
evinin içerisini laboratuvar olarak kullanan çılgın bir biyolog olmak isterdim hayali bir meslek sanırım helede türkiye için
 
mühendislik bi lüks ama parası olmayan bi lüks:) eğer geçim derdim olmasa ya dansçı olmak isterdim yada bi çiçek dükkanım olsun isterdim değişik değişik buketler yapmak.. ahhh ahh...
 
@Silindi

Hehe kıvırcık ressam amca özlenmez mi be ? Bir nesil o ve Barış Manço ile büyüdü bu ülkede :D
 
:) izlemez miyim. Güzelde resim yaparım ama paslanıyoruz..
 
Sanırım bende kelimelerle dans eden bir şair, yahut notalarla oynayan iyi bir kemancı olsam fena olmazdı. Cumartesileri çalışmak zorunda olmadığım, arada sırada izin alabileceğim şartlar için ise (ki bu sadece hayalperest bir düşünce); gönlümün mesleği 'çevre mühendisliği 'ni ömrümün sonuna kadar tutkuyla icra edebilirim.. ;)
 
aslında kendi işimi yapıyorum ben de ama çok eskilerden beridir köşeme çekilip içimden gelen herşeyi kağıda dökme yani yazar olma fikri dolanır dururdu kafamda, ki hala dolanıyor ve birgün mutlaka gerçekleştirmek istiyorumm :) ressam olanlara da özenirim ama bendeki bu yeteneksizlikle sanırım hayatım boyunca da sadece özenmekle kalırım ressam olmaya :D
 
@Fatma Gül

Fatoşum bırak işi gücü..! Al eline kağıdı kalemi, çıkalım senle dağlara..Sen yazarken içinden geçenleri, ben sana tatlı tatlı keman çalayım ;)
 
yardım kuruluşlarında çalışmak, ülkeyi, dünyayı gezip insanlara çevre ve bağlantılı konularda eğitimler vermek isterdim, sadece doğruları söylemek, patronların durumunu düşünmek zorunda kalmamak ne iyi olurdu...
 
Şuan en büyük hayalim olan Amerika'da yaşayıp Ya rapper Ya da film yıldızı olmak isterdim :

Ameriko Vespuçi Amerikayı keşfetti. Yakında amerika da beni keşfedecek. Çok yakında:D:D
 
@fossa

Anketin hemen altındaki açıklamamda belirtmiştim. ''Anket seçenekleri yeterli değil ise yorumlarınızla renk katabilirsiniz..'' Zannediyorum okumadınız!
 
Yorumlarınızla renk katasınız istedim bu yüzden 'diğer' seçeneğini eklemedim.. :p (Aslında aklıma gelmedi :) ) Olsaydı anket sonuçları daha gerçeğe yakın olurdu sanırım.
 
amatör olduğum fotoğrafçılıkta profesyonel olabilmek için koşuşturup dururken, blues bar işletmeyi de çoook isterdim... hayaldi, hayal kalacak..
 
Üst