• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gel tanışalım önce:)))

Erdem Akgül

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Şubat 2009
Firma
TARSUS BELEDİYESİ
selamlar, günaydınlar meslektaşlarım;
bir şeyi merak ettim aklıma takıldı! bizim sevgili meslektaşlar "ÇEVRE MÜHENDİSİ" görev/ünvanı dışında başka hangi ÜNVANları kullanıyorlar...mesela;

xxx YYYYY
Çevre Mühendisi
Çevre Görevlisi
İSG uzmanı
.......
 
şifresini kullanıcı adını unutmuş paralarını ödediği halde çevre görevlisi belgesinden nasiplenememiş bir çevre görevlisi ama çevre mühendisi daha önceleri proje mühendisi bir ara işletme mühendisi oldum. az daha çalışsaydım iş yerimde proje koordinatörü olurdum kesin. bir iş görüşmemi de kabul etseydim satış mühendisi olacaktım. şimdi de masamda adımın soyadımın mesleğimin yazdığı kalemliğim var. ama gelin görün ki çevreci gel çevreci git oldum. bir de ben öğrensem öğretebilsem ünvanımı...
 
:))) Çigdem hanım yazınızı okurken bile benim kafam karıştı. Çok alanda çalışmak iyidir kolunuzdaki altın bilezik sayısını ( deneyimlerinizi) artırırsınız. Kolay gelsin diyelim...
 
geçen bir arkadaşın isminin altında çok acayip ve hiç rastlamadığım bir ünvan kullanımı vardı ona istinaden açmıştım konuyu diğer arkadaşalrda böyle gariplikler var mı bir tespit edelim dedik ama sanırım ÇEVRE MÜHENDİSİ DOĞUŞTAN GARİP!
 
Diyalog
Teyze:Oğlum/kızım ne okudun sen,ne iş yapıyosun?
Genç:Çevre mühendisliği okudum teyzecim,çevre mühendisiyim.
Teyze:Vah vah, tıp fakültesini tutturamadın mı yavrum.böyle çevre mühendisi olucan
Genç: !!!????!!!!
 
Arkadaşlar bir sorum olacak.Biz Çevre Mühendislerinin bir işletmede ilerleyebileceğimiz,gelebileceğimiz en üst kademe acaba nedir?Tabii işletme şefi olarak çalışırsak önümüz açılır.Bundan da, İSG Uzmanı olup sonradan SEÇ Müdürü olmaktan da bahsetmiyorum.Düz bir Çevre Mühendisi (Çevre Mühendisliği dalında master yapmış olabilir) acaba en üst hangi makama gelebilir?
 
@M. Hayri CÜNEYDİ

böyle kriter yoktur sanırım, olmamalı da. ülkede ilköğretim mezunu(??) milletvekili, onu da başbakan atarsa bakan olabiliyorken.siyasete girdiği takdirde başbakan , reis-i cumhur dahi olunur.
ama tabi iyi bir insan,işini en iyi yaparak hak huku gözeterek de Cennet Makamıyla da şereflenmek de var ki master card dahi ödeyemez onu:))
 
Üst