• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gelecekte işyerimize elektrikli uçan araç "Velocopter" ile gideceğiz.

Murat Kubilay

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Mayıs 2011
Firma
KUBİLAY ARITMA
slide.jpg
Alman firması E-Volo firması tarafından üretilen ve Volocopter adı verilen konsept, yenilikçi olmasının yanı sıra elektrik kullanımı ile de çevreci bir buluş.
80 kilogram ağırlığa sahip Volocopter tüm enerjisini elektrik ile karşılıyor. İniş ve kalkışını tıpkı bir helikopter gibi dikey olarak yapan Volocopter geçtiğimiz günlerde havada 1 dakika 30 saniye uçurularak test edildi. 2 yıl sürecek olan geliştirme ve deneme çalışmaları sonucunda Volocopter'in saatte 100 km hıza çıkabilmesi ve havada bir saat süre ile kalabilmesi amaçlanıyor. Şu anda tam bir batarya ile yirmi dakika havada kalabilen Volocopter, yapılacak geliştirmeler ile yakın bir zaman içerisinde yeni bir ulaşım aracı olarak hayatımıza girebilir.
e-volo.jpg
 
Üst