• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geri dönüşümsüz atıklar hakkında

dilaneryılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Temmuz 2015
Şehir
Hatay
Firma
EKİNCİLER DEMİR ÇELİK
arkadaşlar merhabalar benim bir firmam bakır kablo geri dönüşümü yapıyorlar bakır teli korusun diye küçük naylon parçalarıyla kaplamışlar şu an o naylon parçaları geri dönüşüme girmiyormuş bir geri dönüşüm firması geldi bunlar geri dönüşüme girmez dedi. ne yapacağımı şu an bilmiyorum 1 ton a yakın var naylondan ne yapmalıyım acaba? bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? firma yetkilileri bunları belediyeye verirsek bize ceza keser dedi yani şu an kısacası elim kolum bağlı bekliyorum:krktm:
 
tabiki :)
 

Ekli dosyalar

  • IMG_4822.JPG
    IMG_4822.JPG
    203.3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_4823.JPG
    IMG_4823.JPG
    261.9 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4824.JPG
    IMG_4824.JPG
    136.7 KB · Görüntüleme: 82
neden geri dönüşümsüz ki , kompozit bir şey mi acaba , yoksa yağlı diye mi almak istemediler ? birkaç firmaya daha danışın derim.
 
Kirli naylonları geri dönüşüm firmaları almak istemiyorlar, hiç bir firma bulamazsanız bertaraf firmalarına gönderip bertaraf ettirmeniz yararınıza olacaktır.
 
Jelatine benziyor ama eğer jelatin değilse yakın siyah duman çıkıyorsa kullanmıyorlardır pvc geri dönüşümü yapan firma arayın. Ayrıca naylon bertaraf edilmez yanlış yönlendirmeyelim bilgimiz yoksa konusmamak daha yararlı olur.
 
Üst