• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gezginler için samimi bir seyahat blogu

Aykut Özcan

Yönetim Grubu
Katılım
1 Ocak 2009
Şehir
İstanbul
Firma
İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (Word Trade Center Istanbul)
Gezginler İçin Samimi Bir Seyahat Blogu

1985 Artvin Şavşat doğumlu Aykut Özcan tarafından kurulan bizimlegez.com kısa sürede kişisel bir
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
olmaktan çok daha fazlasını içeriri hale gelmiş. Kendisini gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi bir tutku haline getirmiş biri olarak tanımlayan Özcan, paylaşmaya başladıkça deneyimlediği güzelliklerin arttığını ifade etmeyi de ihmal etmiyor. Tek başına çıktığı bu yolda şimdi küçük ama ancak tutkulu oldukları yolda ilerleyen kişilerin sahip olabileceği bir heyecana sahip bir grup ile beraber, seyahat anılarını paylaşıyorlar ve birçok kişi için hem teşvik edici hem de rehber oluyorlar.

Lüks Sevenlerde, Kamp Tutkunları Da Bu
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
nde Buluşuyor

Birbirinden farklı içerik ve yazılarda oluşmuş olan bizimlegez.com yalnızca belli konu ve tarzlarda gezi bilgileri veren sitelerden sıkılmış olanlar için oldukça iyi bir alternatif. Site içerisinde dolaşırken, konudan konuya atlayarak faydalı makaleler arasında keyifli ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadan dolaşacağınızın garantisini verebiliriz. Öyle ki bir anda bussines classta uçarken dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili ipuçlarını incelerken, bir anda kendini kamp için en uygun alanları gezi listenize eklerken bulabilirsiniz. Blog bu yönüyle son derece geniş bir kitleye hitap ediyor ve okuyucuların kafasındaki birçok soruyu da cevaplamayı başarıyor. Bu yönüyle
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
özelliğini de barındırıyor diyebiliriz.

Gezginler İçin Önemli Tavsiyeler

Yıllardır seyahat ediyor da olsanız, ilk kez bir yolculuğa çıkıyor da olsanız gideceğiniz bölgenin özelliklerine acemi olabilirsiniz. Böyle bir durumda tatsız sürprizlerle karşılaşmamak için tecrübeli kişilerden tavsiye almakta her zaman fayda olduğunu belirtelim. Herkesin seyahat denetimlerini büyük bir içtenlik ve sevecenlikle paylaştığı bu platformda, her zaman sorularınıza yanıt bulabilir ve tecrübeli kişilerden olumlu tavsiyeler alabilirsiniz.

Gezginler İçin Lezzet Durağı Tavsiyeleri

Seyahat edenler bilir, bir ülkenin veya şehrin tüm tarihi ve turistik yerlerin gezmiş olsanız dahi, tam anlamıyla tanıyabilmek için atmanız gereken son bir adım daha vardır. Aksi taktirde tüm gezinizin bir parça eksik kaldığını üzülerek söyleyebiliriz. Nedir bu aşama diye düşünenler için hemen belirtelim, yöresel lezzetleri tatmak. Özellikle ülkemiz gibi mutfağı yılların mirasını taşıyan bir lezzet diyarında seyahat ediyorsanız, uğradığınız her durak size daha önce tatmadığınız güzellikte yemeklerin kapısını aralayabilir. Bizimlegez.com sayesinde fazladan bir arayışa girmeden seyahat ettiğiniz bölgenin en ünlü restoranına ve lezzetlerine elinizle koymuş gibi ulaşabilirsiniz. Sayısız katılımcı tarafından oluşturulan içerikler sayesinde, hem şehrin en leziz yemekleri, hem gizli kalmış lezzet durakları, hem de ekonomik birçok seçenek tercih etmek üzere sizi beklemektedir.

Yurtiçi Ve Yurtdışında Sayısız Alternatif

Bizimlegez.com katılımcı sayısının artması ile beraber yurtiçi ve yurtdışı gezilerinde kullanıcılarına daha geniş ve güvenilir bir şekilde rehberlik etmeye başlamıştır. Tercihiniz hangisi olursa olsun site üzerinde bilgilendirici bir yazıya ulaşmanız son derece mümkündür. İster gitmek istediğiniz bölgenin iklimi ile isterseniz gezilecek yerleri ile ilgili bir arayışta olun, blogda mutlaka sorularınıza cevap verecek nitelikte yazılar ile karşılaşabilirsiniz. Açıklamaların yetersiz kaldığı durumlar veya kafanıza takılan soru işaretleri olduğunda ise, blog moderatörlerine sorularınızı iletebilir veya konu ile ilgili olarak okuyucular ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Tercihlerinize Göre Mekan Tavsiyeleri

Günlük hayatımızda gelişen olaylar ve çevresel faktörler eşliğinde her güne aynı ruh hali ile uyanmamız imkansız hale gelir. Bu nedenle bazı günler daha sakin bir mekan arayışında iken bazen de eğlenceye daha yakın olmak isteriz. Bizimlegez.com sayesinde birçok farklı konseptte mekan tavsiyesi içerisinden sizin için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.
 
Üst