• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

GFB Başvuru Formu Doldurma Sorunu

  • Konuyu başlatan Silinen üye 5328
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 5328

Arkadaşlar GFB Başvurusu için Başvuru Formunun doldurulmasının ardından sayfam "hata!..." ekranına gelmektedir. bu sorunu yaşayan var mı?
 
Hata mesajında bir not yazıyordur Kaan bey. Arada oluyor o durum. Ben o nottan çözmeyi deniyorum genelde. Baktınız mı hata mesajında ne yazdığına ?
 
hata mesajını yükleyeceğim yarın... hata mesajı belirmiyor hata mesajı bildirim sayfasına dönüşüyor sayfam... resimde ekleyince daha iyi anlaşılır sanırım problem..
 
dün belirttiğim başvuru formunu eksiksiz doldurup kaydet dedikten sonra açılan ekran görüntüsü ekte... bu sorunu yaşayanınız var mı?

mesaj.png
 
@KaanDogukan
Öncelikle ÇBS'de tesis bilgilerinin eksiksiz oldugundan emin olun. Dijital İmza Kurulum Programını tekrar sağlıklı şekilde yükleyin bilgisayarı yeniden başlatın.

Esas olarak ise; Örn: Tesisin faaliyet konusu vb. elle doldurdugunuz her alanı ENTER tuşunu kullanmadan doldurun. Sistemin kendisinin satır atlatmasını sağlayın. Sistemde problem yok, söylediğim uyarılara dikkat edin.
 
Can Bey,

cevre.cob.gov.tr'den firma bilgilerine girdim. GFB başvurusu yaparkende aynı bilgileri giriyorum.
ancak, yinede Başvuru formunu kayt et dedikten sonra hata ekranına dönüyorum. ben mobil imza kullanıyorum ayrıca. elektronik imza için şirket adına alınan elektronik imzamız mevcut. onu bilgisayara takmadan devam ediyorum.

başka bir pc 'de denedim. ancak aynı hata görünüyor. nası düzeltebilirim?
 
@KaanDogukan
Problemin imza ile ilgisi yok. Bilgileri kopyala yapıştır yapmadan dogru bir şekilde dikkatli girinv euyarılarımı dikkate alın.
 
@Can Güney Uyar

Can Bey,

bilgileri kopyala yapıştır yapmadan tek tek elle giriyorum. ancak, sayafa yine aynı görüntü. e-imza ile tek alakası hata mesajı görüntüsünde "Örn" olarak başlayan cümledir. zaten e-imza hatası 'ndan kastımda ekranda yazan haliydi.
ben farklı bilgisayarlarda firma içinde görev yapan diğer danışman arkadaşlarıma da tesisi atayıp denedim. başvuru formunu detaylı ve elle doldurduktan sonra kaydet butonuna tıklayınca önüme "HATA!" ekranı gelmektedir.
nası çözebiliriz?
 
Teşekkür Ederim Can Bey,

yaşadığım sıkıntının kaynağı rakamsal ifadeler yerine - kullanmamdır. rakamsal ifade girilmesi gereken yerlere rakam ile en azından sıfır "0" girmek gerekli. bu şekilde sayfa sorunu çözülüyor.

Can Bey 'in yardımı ile sorunu çözdük..

Çok Teşekkürler..
 
Gfb başvurusu yaparken tesis bilgileri kısmında "Lütfen Çevre Bilgi Sisteminde tesis il ve ilçe bilgilerinizi kontrol ediniz ,tesisin ilinde belirtilen tesis ilçesi bulunmamaktadır!" şeklinde bi yazı çıkıyor cevre.cob.gov.trden firma bilgilerimi güncelliyorum ancak yine aynı problemle karşılaşıyorum. Bu problemi nasıl çözerim acaba
 
Can Bey,

Benzer bir durumla dosya yüklerken ben de karşılaşıyorum. Hatanın ekran çıktısını ekledim. Bu hatayı GFB başvurusu, en son belge yükleme aşamasında alıyorum. Geri dönüp başvuru formundaki girişleri elle yaptım ama aynı hatayı alıyorum halen.Başka bir problem olması muhtemel. Bir öneriniz var mıdır? ( Yüklemeye çalıştığım dosya isminde Türkçe karakter yok ve " IS AKIM SEMASI" formatında)

belge yukleme hata.png
 
Can Bey,
Çevre Yönetim Birimimiz sorumluluğundaki tesislerimizden birinin GFB başvurusunu yapamadım. Tesisimizin taahhütnamesinde farklı bir tesis adı görünüyor. bu sebeple taahhütnameyi imzalamadım. Bilgileri mail ile yollayabilirim. Nasıl yapabiliriz?
 
Can Bey yardımınıza ihtiyacım var ..

Geçen günkü dosya yükleme hatasından beri şimdide parmak izi hatası veriyor . Sistemde sorun mu var acaba ? Yoksa benim mobil imza ile alakalı bir durum mu ?
 
@tuba-ak
Güvenlik ayarlarınızı kontrol edin. İnternete cıkarken sizi engelleyen birşey olmasın. Dosya boyutunuza dikkat edin. Parmak izi değeri hesaplanmıyorsa bunun operatörünüzle alakası var.
 
'' 'cevre.pdf ' Dosya(lar) İndirilirken Hata Oluştu ''
Böyle bir uyarı ile karşı karşıyayım..
ne anlama gelir..yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler
 
Üst