• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gfb başvuru formu okuma hatası

S.Gönenç Çalıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Temmuz 2010
Firma
Mavi Yıldız Arıtma Havuz İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
arkadaşlar,

Eksiksiz doldurduğum Geçici faaliyet belgesi başvurusunda şu gerekçe ile ek belge istenmişti.r

"Atıksu Deşarjı konusunda Geçici Faaliyet Belgesi müracaatı incelenmiş ancak Geçici Faaliyet Belgesi Başvuru Formu sisteme hatalı yüklenmiş olduğundan söz konusu başvuru formu açılıp okunamıyor söz konusu formun sisteme tekrar yüklenmesi gerekmektedir."

Gfb başvuru formunu göster dediğim zaman ise şu hata mesajı ile karşılaşıyorum.
hata.JPG

bu durumda başvuru formunu wordde doldurup tekrar ek belge olarak yüklüyorum. Böyle bir problem ile karşılaşan var mı? yoksa bu tür şeyler hep beni mi buluyor =)
 
Bende yaşadım aynı sorunu ancak düzelme olmadı, sadece ek belge talebinde bulunabilirler sizden Nurullah Bey... bağlı bulunduğunuz il çevredeki ilgili mühendisiniz ile irtibata geçmenizi öneririm.
 
@nurullah özdemir

Sorun düzelmiyor. Zeynep Hanım'ın dediği yolu izlemek işlemlerinizi hızlandıracaktır.
 
il çevre ile temasa geçiniz. benimde benzer sorununm vardı gfb başvuru formunda nace kodu görünmüyor diye red yazısı alıyordum. onay yazım geldiginde bir 1000 tl lik birde 500 tl lik dekont yüklememi istediler. bunun gibi sorunlar yaşanıyor sorumlu İl Çevre Müdürlüğü ile görüşmek gerek.
 
2011 için diyorum. GFB devrini kapatalı çok oldu.;)
2012 izin dönemi:harika:
herkese kolay gelsin nisan ayı için hazırlıklar yapılıyormuş. şimdiden söylemesi benden
 
Arkadaşlar Geçici Faaliyet Başvurusunda şu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?hata1.JPG
 
Teşekkürler. Kontrol edeyim. Üzerindeki hata mesajından çıkarttığım tesis bilgilerini çevre bilgi sisteminden getirirken problem yaşadığı yönünde kanı oluşturdu bende. Düzeltmeye çalışıyorum. olursa burada açıklarım.
 
@S.Gönenç

Gönenç bey yanlış tahmin etmediysem Fax numarası girilmedi diye veriyor o hatayı. Faks numarasını kontrol eder misiniz ?
 
Üst