• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gfb başvurusu

Riday

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Temmuz 2010
gfb başvurusu yapalı 30 iş günü oldu ve başvurumuz sonuçlanmadı
bu durumda ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı ?
 
Cevap: Gfb başvurusu

beklemekten başka çareniz yok. sistemde sıra ile işlem yaptıklarından ne zaman sıra gelirse artık. eğer başvuru ücretini yatırmadıysanız sizden ücreti yatırıp dekontu ve fatura bilgi formunu ek evrak olarak isteyeceklerdir.
 
Cevap: Gfb başvurusu

İl müdürlüğü uygunluk yazısında ilgili mühendisin ismi yazar. İl Çevreyi arayarak başvurunun durumunu öğrenebilirsiniz
 
Cevap: Gfb başvurusu

@gokcaykut

onaylandıktan sonra ek belge ıstenecek ve ücret yatırılıp dekontu yuklenecek
sorun ücretle alakalı olamaz herhalde
 
Cevap: Gfb başvurusu

Yo hayır sizden ücreti yatırmanızı istemeden yatırmanıza gerek yok zaten. Hala size sıra gelmemiş demek ki. Sizin dosyanızı inceledikten sonra sistemden dekont ve fatura bilgi formunu isteyecekler. Fatura bilgi formu elinizde yok ise gönderebilirim.
 
Cevap: Gfb başvurusu

il çevre onaylandı dıye hatırlıyorum benım sayfamda gorunmuyorsunuz dıyor .
benım sayfam dada hala degerlendırmede olarak gorunuyor.
ücret konusu da onaylandıktan sonra yatırılıp dekontu yuklenecek o konuda sıkıntı yok yanı
 
Cevap: Gfb başvurusu

Onaylanmadan önce tesis işlemleri başvurularım kısmında işlem yaptığınız tesisi seçtiğinizde değerlendirmede yazıyordur. eğer ilk değerlendirme yapıldıysa alttada "ek belge istekleri" diye bi buton çıkar. Oraya tıkladığınızda sizden ne istemişlerse (dekont, fatura bilgi formu ve bazende ekstra hesapta olmayan bir evrak imza sirküleri gibi) orada liste halinde gösterir. Onları tedarik edip sisteme yükledikten bir süre sonrada GFB'niz onaylanır.
 
Cevap: Gfb başvurusu

il cevre onaylandı dıye hatırlıyorum dıyor ama onaylandı yazmıoyor hala degerlendırılıyor yazıyor. ek belge ısteklerını de tıklayınca da hala ıstenen bır belge yok dıyor.
zaten ek belge ıstegı olsa yuklerım hallolur sorun belge ıstegı olmaması hala degerlendırılıyor yazması ve il cevrenın onayladı diye hatırlıyoruz demesı ( hatırlıyorlar yanı emın bıle degıller buda bı garıp doğrusu)
 
Cevap: Gfb başvurusu

:) aradım bır ıkı gune acıklanır dıyolar.
sanırım muhendıslerden bırı ınceledı onayladı onun sayfasından cıktı
şube muduru ımzalıcak ondan sonra benım sayfamda gorunecek ?
 
Cevap: Gfb başvurusu

Hadi o zaman gözünüz aydın :) ama dediğim gibi parayı yatırmadıysanız ek belge isteği kısmında sizden banka dekontunu isteyeceklerdir. ondan sonra tam onaylanmış olacak.
 
Cevap: Gfb başvurusu

30 iş günü içerisinde sonuçlandırmak zorundalar. eğer hala sonuçlanmadıysa İl Çevre Müdürlüğüne gidin bence.
 
Cevap: Gfb başvurusu

Biraz silik çıkmış ama umarım işinizi görür ben alttaki iletişim bilgilerini sildim siz kendi il çevre bilgilerinizi eklersiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Fatura Bİlgi Formu.docx
    105.7 KB · Görüntüleme: 149
Merhaba, tesisim gfb başvuru aşamasında fakat hala il çevreden gürütü muafiyet yazımız çıkmadı.İlgili mühendise hiçbir şekilde ulaşamıyorum.Eksik belge ile başvuru yapmam durumunda sıkıntı olur mu? Tesisin bazı bölümlerinde yeniden yapılandırma amacıyla inşaat var, bu yüzden çok aceleci davranmak ta istemiyorum.
 
Üst