• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gfb başvurusu

Hilmi Katırcılar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Haziran 2011
gfb başvurusu yaparken gereklı belgelerı yukledıkten sonra imzalarken explorer dusuo acaba portal da sorun mu var.
 
özellikle bugün bu ve benzeri aksaklıklar çok yaşanmış, sanırım sistemsel bir durum, bence hemen durumu açıklayan bir mail atın
ben de 9.adımdan sonra taahhütname kısmına geçemedim bakanlıkla görüştüm mail atın dediler, çözülmesini bekliyorum.
 
gfb başvurusu yaparken işletme protokollerini imzaladım..fırmada yetkili görünüyorum..fakat gfb başvurusu yapabilmem için seçtiğimde ''tesis kaydı bulunamamıştır '' gibi bir hata veriyor. nerede yanlışı yaptığımı çözemedim.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
 
@aykut moralar

Yanlış sizde değil yazılımda. Aynı sorunu ben de yaşadım. Bakanlıkla görüştüm, hatanın ekran görüntüleri, kullanıcı adım, firmanın vergi numarasıyla birlikte sorunu anlatan bir mail atmamı söylediler. Ertesi sabah sorun çözülmüştü.
 
1 Nisan olayı eksik bilgi.
Bakanlıktan Yalçın Karaca Bey ile görüştüm.
Süresiz izni olanlar 1 Nisan'a kadar başvuru (uygunluk için) yapacaklar.
1.4.2012 sonrasında biten tüm emisyon izinlerini süresiz kılmışlar (kaynak bulamadım)
O yüzden 1.4.2012'ye kadar emisyon izni olanlar uygunluk için başvuracaklar.
 
@erhansahin
Yalçın bey bunu sözel olarak mı yoksa yazılı olarak mı açıkladılar? Malum söz uçar yazı kalır. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.Teşekkürler.
 
@tuba-ak

yönetmelikteki belirtilen madde acıkca bunu ifade ediyor zaten, bence il çevreler mevzuyu baya bir saptırıyor.

ayrıca, zaten faaliyetine yeni başlayan yada yönetmelik yayım tarihinden sonra faaliyetine baslayan tesisler en kısa sürede iznini almak zorunda.. bunun dışında emisyon izin belgesi ne sahip tesisler için su anda cezai durum olustu. buda su sekilde tespit edilir; il çevre denetim yapar, belge sorar yoksa ceza uygular. tabi belgenizi 1 nisandan sonra aldı iseniz ozaman size sen 1 nisandan sonra aldın diye ceza uygulayamaz.. burda sadece bilgilendirme tarihi söz konusu.. kısaca; izin belgenizi en kısa sürede almaya calısın.
 
Normalde Emisyon izni alması gerekmeyen fakat yönetmelikten sonra buna tabi olanların durumu ile ilgili bilginiz var mı ?
 
@coccinella[DOUBLEPOST=1366192666,1366192553][/DOUBLEPOST]arkadaşlar belgeleri yükledikten sonra 9. adımda kaldım ve bir sonraki adıma geçemiyorum. ne yapmam gerekiyor, bilgisi olan var mı
 
Nasıl bir hata veriyor ?
Genelde bir sonraki adıma geçmeye izin vermemesinin sebebi yüklemenizi istediği dosyalardan bir tanesinin yüklenmemesidir.
 
merhaba bakanlık tarafından yapılan denetimler sonucu ceza alan firması olan var mı bilgi verirseniz sevinirim
 
Üst