• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

GFB Başvurusunda En son adımda E-imza Problemi

Sertaç Kelebek

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Ocak 2011
Firma
Cimtas Pipe
Ekli dosyada görüleceği gibi GFB başvuru kısmında 10.adım olan taahhütnamenin Tesis Yetkilisi tarafından imza edilmesi sırasında problem yaşıyorum.

Daha doğrusu E-imza ile imza yapabiliyorum ancak kaydet dedikten sonra ekrana" Lütfen dosyalar kaydedilirken bekleyiniz" yazıyor ve öyle kalıyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

untitled.JPG
 
@sertackalebek
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden Dijital İmza Kurulum programını tıklayıp "Aç" seçin, yükleme programına ait küçük bir kutu gelecek ekrana "Yükle" butonunu tıklayın ve "Başarılı şekilde yükleme işlemi tamamlandı" uyarısını aldıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu işlemleri internet explorer de yapmanızı tavsiye ederim.
 
Dediğiniz gibi ilgili programı kurdum ancak bu sefer de ekli dosyada göreceğiniz üzre
"Belge Kaydedilirken Hata Oluştu" mesajı ile karşılaşıyorum.

Şimdi ne yapmalıyım?

Belge Kaydedilirken Hata Oluştu.JPG
 
@sertackalebek

E-imza kaydetme esnasında karşılaşılaştığınız hatanın nedeni kurumsal networklerdeki güvenlik ayarlarından kaynaklı olabilir, bilgi işlem yetkiliniz tarafından bilgisayarınıza internet üzerinden dosya gönderim hakkının sağlanması için gerekli ayarlarınızın yapılması gerekmektedir. (Bilgisayarınızda güvenlik duvarı, network bağlantılarında java yı engelleyen ayarlar olmamalı) Fabrika formatı dediğimiz bilgisayar firmalarına ait kısıtlamalı windows sürümlerinde de aynı hata ile karşılaşabilirsiniz.
 
Yönlendirmeleriniz için teşekkürler.
Şirket ITgörevlisi arkadaş gerekli ayarları yapıyor. Evdeki bilgisayarımdan denedim biraz önce ve işlem tamamlandı.
 
Üst