• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gfb başvurusundaki eksik belgeler nasıl yüklenir?

krrsz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Mayıs 2012
Eksiklik almış gfb başvurusundaki eksiklikler sistemin hangi bölümünde yükleniyor göremedim. yoksa elden veya kargo ile mi il çevreye vermek gerekiyor .yardımcı olur musunuz.
 
Merhaba,
Eksiklik listesini gördüğünüz sayfadan değil de GFB başvurusunu yeni başlatıyormuş gibi "GFB başvurusu"olarak giriş yaparsanız eksiklikte sizden istenen işlemleri göreceksiniz
 
Çok teşekkür ederim @Melis Kara . ama ''Tesisin değerlendirilen ya da değerlendirme süreci tamamlanmamış olan başvurusu bulunmakta , Geçici Faaliyet Belge Başvurusu işlemleriniz gerçekleştirilemiyor!'' uyarısı çıkıyor.
 
Şuan örnek olarak bakabileceğim bir tesisim de yok, eksiklik yazısının olduğu sayfa da olabilir, tam hatırlayamadım. İzin aşamasında bu şekilde görebiliyorum ama. Umarım yardımcı olacak bir arkadaş sorunuzu görür.
 
izin lisans sisteminden tesis işlemlerine gireceksiniz ve başvurularım kısmına girin ve ek belge istekleri çıkar ona girdiğiniz zaman istenilenleri tek tek yükleyin pdf formatında ve sonra yükledikten sonra değerlendirmede yazar. Benim başıma geldi bunları yaptım ve hallettim.
 
@Olgaç Sürmelihindi
Ek belge değil de eksiklik gelmiş Olgaç, onda nasıldı hatırlayamadım, bayağıdır GFB başvurusu yapmamışım:/
 
@Yasemin Aslantürk Çebi
Çok teşekkür ederim. Oldu. Ben direkt tesis bilgilernden girdiğim için açılmıyormuş .
 
Üst